M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, mai 14, 2008

Status penal rau :))


:)) cum dracu sa scrii asa ceva la status ? saraca fata ii opsedata si mai nou are si DENIS sa poate f**e :) ! Cam de astia am io in lista mea de YM nu stiu de unde au aparut !

Si animalele rad !




pe figura lui se vede un zambet... dar cand il privesti in ochi... parca are lacrimi ! Ocrotiti animalele ! au si ele SUFLET !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

La Circ !


Astazi am fost la circ ! Cel mai mult mi-a placut elefantelul, ce mila mi-a fost de el ! daca ati fi vazut cum se uita... parca plangea :((

Trilulilu Preluat !


Trilulilu a fost preluat de catre Alexis Bonte, cumparand 41% din actiunile Trilulilu. Tot el a mai cumparat in urma cu cateva luni 10% din actiuni. In acest moment site-ul Trilulilu.ro valoreaza 2,5 mil. Euro, in acest caz 41% din actiuni costa peste 1 mil. Euro !
Sergiu Biris a declarat: "Nu avem in plan sa mai vindem din actiuni, ne vom concentra pe dezvoltare"
De astazi Trilulilu e sub conducerea lui Alexis Bonte !

Acum 2 minute in urma, ma uitam la The Money Chanel TV unde vorbea prin telefon SERGIU BIRIS in legatura cu vinderea a 51% din actiunile Trilulilu.ro ! Si sa va spun sincer mi-am vazut video-urile la TV, mai bine zis la TMCTV !


Astazi se joaca finala Cupei UEFA intre Rangers - Zenit doua echipe care nu sunt foarte cunoscute si nu au jucatori foarte cunoscuti. Sper sa fie multe goluri ! Uitati-va pe ProTV la ora 21:45
Photo: sport.ro