M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, decembrie 25, 2008

Site-uri cu statusuri

Prin 2005 mi-am făcut un site de statusuri. Am facut foarte multe statusuri care au fost furate şi acum se găsesc pe toate site-urile de statusuri. Nu mă deranjează cu nimic că le-au furat (aşa e românul) dar am citit comentariile unor vizitatori în care scriau că adminul a avut imaginatie si tot felul de chestii, iar adminul le răspunde că e foarte uşor dacă gândeşti şi dacă dai drumu imaginaţiei. Ei bine eu nu înteleg cum unii se pot lăuda şi mândrii cu lucruri pe care ei nu le-au făcut şi n-au contribuit cu nimic, trebuie să ai măcar 1 neuron, dar ei îl au, dar e beat săracu :(.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Youtube:
Accesaţi http://www.convertdirect.com/ în căsuţa alăturată cifrei 1 adăugaţi URL (link-ul) video-ului de pe Youtube cu comanda CTRL + V sau click dreapta Paste. Apoi mergeţi cu cursorul mouse-ului până la săgeata verde unde scrie ”Download the online video directly” iar în dreapta cifrei 2 este butonul albastru ”Download” şi faceţi click pe el. Salvaţi fişierul care este în format .flv.




Trilulilu:
Deocamdată toate site-urile cu care puteai downloada de pe Trilulilu nu mai functionează !







Schimbarea extensiei:
Fisierele downloadate de pe Youtube şi Trilulilu au extensii diferite, Youtube .flv, iar Trilulilu .php . Ca să fie acceptate de toate playerele trebuie extensie gen: .avi , .wav , .mpg , .mpeg , .mp3 .
Ca să schimbi extensia trebuie să urmezi paşii: Intri în My Computer din meniul de sus selectezi Tools, apoi Folder Options... , selectezi tab-ul View şi debifezi ”Hide Extensions for known file types”, după aceea Apply şi Ok. Dacă ai făcut cum trebuie, dai click dreapta pe fisierul descărcat de pe Youtube.com sau Trilulilu.ro şi selectezi Rename, îţi va apărea un nume după care .flv sau .php.
- Dacă este un fisier video faci: Numele fisierului.avi
- Dacă este un fisier audio faci: Numele fisierului.mp3


Player care acceptă orice format:
Un player care acceptă orice format de fisier audio sau video este VLC Media Player care se poate downloada GRATIS de aici.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Ce miroase aşa ?

Aseară am râs cu lacrimi după ce s-a ars frigiderul bunicilor.

Când s-a ars, a ieşit un fum foarte urât mirositor şi tot vorbeam că să facem cu frigiderul şi chestii de astea. După ce am vorbit vreo două minute că s-a ars frigiderul şi că ce urât miroase, bunica zice:

         - Da ce miroase aşa ?

Dacă aţi fi auzit... va-ţi fi împrăştiat de râs :))
Aseară am fost la bunici, la 13 km depărtare de Baia Mare. De când stau în Baia Mare, de fiecare dată, de Crăciun mergem (tot neamu) la bunici, să-i colindăm. Săptămâna trecută, s-a stricat frigiderul bunicilor din cauza unei pane de curent, am cumpărat altu. Aseară, pe la ora 20:30, s-a luat curentul de vreo 10-11 ori la rând, deci venea în 5 secunde iarăşi se lua curentu tot aşa. Stăteam în beznă vreo 20 de secunde apoi iarăşi aveam lumină 5 secunde, şi tot aşa de vreo 10 ori. Nu ştiu, dar parcă cineva îşi bătea joc şi făcea intentionat. Am filmat cu telefonul mobil cele întâmplate, sper să pun video-ul pe internet. După toate astea şi frigiderul nou s-a stricat. Asta e România, ăsta e poporul, ce putem face ?
Prima Bandă













A doua bandă













A treia bandă


















Aboneaza-te aici prin orice feed reader