M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, ianuarie 12, 2009

Hai sa ne facem cititi !

In cazul aparut de cateva zile cu domnul actor Florin Piersic cum ca ar fi securist, un anume gazetar a vrut să-şi vândă ziarul cu un articol în care îl făcea pe actorul Florin Piersic securist. În acel articol scria că domnul Florin Piersic a dus o scrisoare din partea tatălui său în Franţa prin care putea lua legătura cu ”duşmanii poporului” exilaţi. Fără dovezi şi făcut din bănuieli articolul ăsta a stricat pentru moment imaginea domnului Florin Piersic. Acum, la o vârstă înaintată şi plus că peste câteva zile îi este şi ziua de naştere, actorul Florin Piersic a primit cel mai ”frumos” cadou, un articol bazat pe bănuieli şi minciuni. Nu ştiu de ce, dar acum, după câte merite a adus României actorul Florin Piersic, de ce trebuia să-i facă aşa ceva, cu cemotiv ? că ne-a încântat viaţa cu filmele lui ?

Degeaba ăsta ne este poporul !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Technotronic-Pump Up The Jam
TEHNOTRONIC- Pump up the Jam
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia: Olivier Megaton
In rolurile principale: Jason Statham
Gen: Actiune
An: 2008 Europa
Producator: Europa Corp.
Despre: Frank Martin (Jason Statham) isi pune din nou manusile de sofer profesionist pentru a o "transporta" pe Valentina (Natalya Rudakova), fiica rapita a unui oficial ucrainean, de la Marsilia la Odessa. Pe drum, Frank va trebui sa se ocupe de niscaiva tipi ce vor sa impiedice livrarea in siguranta a Valentinei, dar nu acestia sunt problema principala a curierului, ci sentimentele. Sursa: Cinemagia.ro

Subtitrare Download: Click aici.

Trailer:


Cuvinte cheie: FILME NOI, FILME 2008, SUBTITRARI FILME, TRAILERE FILME

Intrebare buhaha

Te poti distra pe manele ?

eu nu.
Am vazut noaptea trecuta ca Magda Ciumac a fost data disparuta si ca Tolea cică ar fi ucis-o. Pe lângă toate măgăriile alea, Tolea enevat de toate mizeriile l-a atacat pe Dan Diaconescu. Când am văzut video-ul pe internat am râs cu lacrimi. Dacă ascultaţi cum face Dan Diaconescu gând il ridică Tolea, ca un căţeluş şi cum dă din picioare parcă e un peşte pe uscat.

Tolea... ai o nucă !