M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, decembrie 16, 2008

Efectul crizei economice

Efectul crizei economice la Aplle :) după cum se vede iPhone-ul 3G a fost înlocuit cu unu făcut din material textil, bănuiesc că este mai ieftin şi mai rezistent.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cu totii ne confruntăm cu stări de plictiseala, stări de neinspiraţie. Dacă ai minute pe telefon poţi face diferite chestii. Ca de exemplu:
1. Suni cu număr ascunsi şi spui: Bună suntem de la Orange, Vodafone, Cosmote etc etc etc (depinde de reţeaua în care se află victima) aveţi posibilitatea de a primi 3$ credit cadou dacă suflaţi în pe telefon, important e să auzim şi începi să numeri 5, 4, 3, 2, 1 vă mulţumim că ne-aţi ascultat şi că ai pus botu`.

2. Suni tot cu număr ascuns şi spui: Bună suntem de la Orange, Vodafone, Cosmote etc etc etc, aveţi posibilitatea de a primi 3$ credit cadou dacă închideţi (debranşati) telefonul mobil în timpul vorbirii, după reaprinderea lui veţi primi cei 3 $. Aveţi 5 secunde să-l închideţi, 5, 4, 3, 2, 1 !

Dacă stai la etaj poţi face diferite lucruri:
1. Arunci pungi cu apă după oameni
2. Tragi cu ceva după oameni, de exemplu cu o ţeavă şi gloanţe de hârtie în vârf cu o scobitoare sau cu un pistol cu bile

Dacă ai chef să râzi de un amic pe messenger poţi să-ţi faci un ID înfricoşător gen ucigasul_de_ingeri sau alte tâmpenii de astea şi începi să-i spui că eşti satanist şi tot felul de vrăjeli, iar apoi să-i spui că ii faci o vizită, îi spui adresa unde locuieşte şi tot felul de abureli.

Dacă vine cineva în vizită, poţi să-l sperii cu joculeţele alea cică ”de sunet” alea în care după un anumit timp sau la un anumit nivel îţi urlă cineva în căşti şi-ţi apare o poză cu ceva urâtanie :)

Toate astea eu le-am testat şi zic, că rezultatul este un râs copios !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Ce a păţit urangutanul ăsta ? Are un ardei iute-n fund ? Săracu de el, plânge că nu l-a luat la GayFest Naomi :(
Aboneaza-te aici prin orice feed reader