M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, noiembrie 16, 2008

Clementine

Mă născui între Carpaţi
Cu şi fără filtru,
Cu plămânii afumaţi
Negrii ca pământu`.


”Moşneagu” Arhi mi-a adus aminte de versurile astea :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cu acest articol particip la oncursul organizat de PcNews.ro şi sponsorizat de Onestop.ro

Pentru etapa cu numărul 18 din concursul ”Super blog 2008” am avut de prezentat un notebook bazat pe platforma Intel Core 2 Duo sau Atom. În acest concurs am mai scris despre un Eee PC, dar nu modelul acesta.

Notebook-ul ASUS EEEPC901 este un gadget foarte uşor de transportat având dimensiuni reduse şi greutatea foarte mică. Configuraţia lui este una media pentru o asemenea dimensiune. Are un HDD de 20GB numai bun pentru câteva poze şi documente office. Procesor Intel Atom dezvoltă o putere de 1600 Mhz favorabilă pentru anumite aplicaţii mai pretenţioase. ASUS EEPC 901 mai are 1024 Mb memorie RAM, mai vine cu un card reader, 3 porturi USB, Webcam de 1.3 mpx şi conectivitate wireless. Acest notebook este recomandat în special oamenilor care trebuie să aibă în permanenţă un gadget pe care pot folosi aplicaţii office. Acest ASUS EEPC 901 este o unealtă foarte bună pentru un blogger care esta mai tot timpul plecat. Preţul lui este de 1.544,22 lei.

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Aseară am auzit că suporterii se bat cu jandarmii la meciul FC Steaua - Poli TImişoara. Între suporterii Stelei au trebuit să intervină firma de pază ZMĂRĂNDESCU VIP SECURITY şi Jandarmeria Română. Din spusele purtătorului de cuvând al Jandarmeriei Română, pagubele nu sunt foarte mici, sunt foarte multe scaune rupte. În pozele ce le puteţi vedea, un suporter a ajuns la spital leşinat (pentru el s-a şi intrerupt meciul cu 1 minut), iar în a doua poză un suporter grav rănit. Oare suporterii Stelei au mers la meci ca să vadă cum joacă Steaua sau au mers la meci în care să joace şi ei ”box” ? Nu cred că trebuie trecute cu vederea incidentele de ieri seară, mai ales că s-au mai întâmplat. Cei vinovaţi ar trebui să viziteze umpic puşcăria.

Cum comentaţi altercaţiile de ieri seară, de la meciul FC Steaua - Poli Timisoara ?

Poze: prosport.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader