M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, decembrie 13, 2008

Nights in Rodanthe ! Subtitrare


Hauleo urâtă eşti, ce dracu ai făcut cu faţa ta ? ai spart nuci ? ce-ai făcut cu gura aia de cal ? ai pupat toată noaptea o gură de canal ? ai prieten un canibal ? Vai fă urâtă eşti :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Vreau să achiziţionez de Crăciun, mai bine zis săptămâna ce vine un notebook. Aş prefera ceva mic şi bun, am un Dell Inspiron 1501 si PC, dar când plec undeva şi stau puţin, mi-e lene să car ditamai gentocu` cu laptopul şi accesoriile. Vreau să-mi cumpăr ori un MSI ori un Eee PC şi o geantă, tip ghiozdan pentru el, camera foto, cărţi etc...

Ce aţi vrea să-mi cumpăr Eee PC sau un MSI ?
Am găsit un MSI la un preţ foarte bun cu HDD de 160 GB, ecran de 8,9 inch, 1 Gb DDR2 şi procesor Intel nu mai ştiu de care de 1,6 Ghz. Eu zic că ar merita MSI-ul dar e Free DOS, aşa că trebuie să-mi instalez Windows XP cu stick-ul :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Astăzi am umblat prin toate magazinele de la Kaufland la Real, de la Plus la Carrefour. Am tot umblat de la ora 11 până la ora 18. Am făcut cumpărături pentru sărbători, ca să evităm aglomeraţia din ultimul weekend. Am găsit în Plus nişte produse de te îţi lasă gura apă.
Sos Hot Mexican Salsa

















Muschi Haiducesc cu mirodenii

















Salata de sunca cu maioneza si castraveti murati

















Si toate astea cu pâine de casă, de la Real :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Eu am obiceiul să las calculatorul deschis peste zi, în Stand By. Plec în oraş calculatorul îl las deschis, deoarece ori mi se downloadează ceva de pe internet ori mi-e lene să-l mai deschid când vin. Mama mă tot bate la cap că PC-ul consumă mult curent electric, şi că ”ventilatorul” ăla consumă. Băi fraţilor cât de mult poate consuma un PC, dacă factura o am de 70-80 lei, cu 2 frigidere şi 2 televizoare + 1 calculator ?

Cat curent electric consuma un calculator ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
i'm happy beacause my dog is gay

ăstai cel mai funny status (de ras) din toate pe care le stiu :))

Aboneaza-te aici prin orice feed reader