M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, iunie 04, 2008

Articolul cu numarul 300 !

Defapt asta e cu numarul 302, dar astazi am scris articolul cu numarul 300. Ma mandresc deoarece am blogul de peste 70 de zile ! abea astept sa il scriu pe cel cu numarul 3000 :D ! Oare despre ce voi scrie ? Spuneti niste idei :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Una bucata bordura, una bucata bordura ........ da asa ceva puteti vedea si in Baia Mare :)) borduri peste borduri. Sunt 3 randuri de borduri pe marginea soselei, daca ar ploua abundent ci canalizarea ar fi praf ar putea deveni soseaua un rau :) sau un lac. Asta inca se mai intampla chiar daca suntem in (M) UE nu avem ce face cu banii, adica nu noi nu avem cei de la putere ! Sper sa isi revina cei care conduc administratia locala si sa vada ca multi bani sunt aruncati degeaba !


Au trecut electoralele si acum inca mai sunt panourile cu candidatii la primarie, a iesit primar cel care nu si-a facut atata campanie electorala, Liberalul Cristian Anghel care este la al patrulea sau al cincelea mandat. Chereches Corin candidatul din partea PD-L si-a pus un panou electoral deasupra sediului PSD si nu iau deranjat deloc. Aveti si o poza sa vedeti :)) sincer am ras cpios la chestia asta :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Plecat

Astazi voi scrie pe la ora 16:00 ( ora 4 ) deoarece de la scoala tot ma duc la un liceu care se afla fix in cealalta parte a orasului :( asa ca pana ajung inapoi este mult de mers :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader