M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, aprilie 04, 2008

Ce ascult zi de zii :)

Nu este zii in care sa nu ascult:

si

:)) a doua e frumoasa
Chiar daca sunt vechi, sunt superbe !




Pentru trei zile si trei nopti Bucuresti a fost Capitala lumii gazduind 28 de Presedinti, printre care si "buricul" pamantului Bush si Tarul din Moscova Putin. Timp de trei zile elevii si functionarii publici au avut o mica vacanta. De maine cred ca traficul se va relua din nou cu aceeasi aglomeratie, nervi si tamponari usoare :(. Summitul NATO a trecut, dar Romania parerea mea a ramas aceeasi, acest eveniment a intrat in ISTORIE si nu cred ca , curand se va mai tine un summit de asemenea amploare.
Bucuresteni !!! ati avut 3 zile sa va odihniti creierii, de maine inapoi in traficul INFERNAL !





Cea mai interesanta si adevarata RECLAMA :) ! este super frumoasa ideea si foarte funny :)) ! uitati si dati un verdict :))

Dacia va lansa anul viitor in luna ianuarie in Marea Britanie nul model de Dacia, Dacia Sandero la un pret de 16.000 $ 8.000 de lire. Aproape jumatate din dealeri Renault din Marea Britanie vor comercializa Dacia Sandero. In Martie modelul Dacia Sandero a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva unde a incantat pe toata lumea. Sandero va fii lansata si in Romania in luna Iunie, cade altfel si in Turcia Bulgaria si in alte state europene.
Sursa: zf.ro