M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, octombrie 20, 2008

Asus Eee PC 1000H-BK008 pe platforma Intel Atom 1.6 GHz

Cu acest articol particip la concursul de pe PcNews.ro şi sponsorizat de Marketonline.ro .

Este al doilea articol în care scriu despre un Asus Eee PC în acest concurs. Am ales de această dată un notebook ASUS bazat pe platforma Intel Atom, până acum am ales un ASUS bazat pe platforma Inte Core 2 Duo. Despre modelul Asus Eee PC 1000H-BK008 pot să spun ca este foarte diferit de celelalte modele din gama Eee PC, deoarece frecventa şi capacitatea HDD-ului este foarte mare. La primele produse Eee PC am întâlnit display-uri de 7 inch, cu o frecvenţă a procesorului de 900 Mhz şi o capacitate foarte mică a HDD-ului. Noul model şi cred că este cel mai bun model, se remarcă printr-un display de 10 inch şi cu memoria hard disk-ului de 80Gb. Frecvenţa procesorului Intel Atom este de 1.6 Ghz un lucru nemaiîntâlnit la notebook-urile cu o asemenea dimensiune. Asus Eee PC 1000H-BK008 are o viteză de procesare a datelor foarte mare deoarece are o memorie RAM de 1024 RAMi DRR 2. Acest gadget devine foarte uşor de transportat datorită dimensiunilor mici şi a greutăţii scăzute. Despre preţ nu prea am ce să spun, nu este nici prea prea şi nici foarte foarte, ajungând pe la 1.550 lei. Notebook-ului mai vine cu: 3 porturi USB, wireless, bluetooth, cameră web de 1.3 Mpx. Pentru bloggeri este un gadget foarte folositor alături de un modem Internet Mobile :).
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Am juns într-o perioadă în care nici un şofer nu mai respectă regulile de circulaţie. Mi-am dat seama după ce am văzut câţi boi sunt la volan şi care ar putea face în orice moment accident. Mi-e milă de bieţii oameni care mor în accidente în fiecare zi din cauza unor dobitoci care au permisul de 2 zile şi încearcă să iasă în evidenţă prin pura prostie pe care o au între soasele ”prostulio” (capului). Păi bă boule, dacă vrei să mergi cu 200 Km/h dute bă undeva pe aeroport sau pe un camp şi f**ţi maşina până oboseşti da nu merge pe stradă să omori oameni. Astăzi am stat la o trecere de pietoni care din păcate nu e semaforizată vreo 2 minute deoarece traficul era infernal şi mergeau handicapaţii cu peste 70 Km/h . Mai am un articol pe care vreau să-l public dar trebuie să fac şi un video.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
După noile lansări în materie de browsere, cei de la Mozilla Forefox au anunţat versiunea alpha a browserului Mozilla Firefox pentru mobilul Nokia N810 tablet. Numele browserului pentru telefoane mobile este ”Fennec”, iar el se bazează pe aceeaşi tehnologie deoarece compania nu vrea să facă o impresie proastă după versiunile browserelor Firefox pentru PC care au avut un foarte mare succes. Fennec va putea fi instalat si pe telefoanele cu touch-screen şi va suporta JavaScript Ajax. Browserul pentru mobil ”Fennec” va mai avea diferite plug-in-uri gen Adobe Flash.

Sursa: Hit.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Am ieşit de la şcoală şi un prieten mi-a spus să merg cu el să-şi cumpere un Hot Dog, şi cum arata bine mi-am cumpărat şi eu... mmmmm prea bun :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader