M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, iulie 16, 2008

Trilulilu Shop !

Cei de la Trilulilu, s-au gandit să deschidă un magazin online cu articole trilulilu. Pe site puteţi cumpăra tricouri, căni, brelocuri, rucsacuri şi alte ciudăţenii. Dacă vreţi să cumpăraţi trebuie să vă logaţi cu username-ul şi parola existentă pe site-ul principal. Deocamdată plata se face prin metoda ramburs, dar în curand şi cu cardul. Doresc să îmi cumpăr un tricou şi un breloc că au preţuri foarte accesibile.

Tricouri:









Brizbrizuri:
Brizbrizuri triulilu
Cam ce mănanc zilnic, citez descrierea:
Mihaik93 ne-a trimis micul dejun. Cartofi prajiti cu ochiuri, salata de rosii si ketchup picant. Toate pregatite de el. Copiii de azi…pe vremea mea, dimineata se manca lapte cu cereale si se fuma o tigara.
Participaţi si voi la BlogosferaGateste nu vă costa nimic, drebuie sa faci poza la ce mănanci atunci cand blogareşti.

Ce să vă mai sun, am o droaie de cocalari in lista de YM, care au nişte statusuri penibileee... vai de capu lor. Mai jos vă scriu cateva:
fami doamne aripi sa zbor la uby in dormitor :>:>:X:*:*:*:*** http://miss-*****.hi5.com
nimeni nu moare vircin... k viatza ne f**e pe toti http://e****a.hi5.com
mulg vaca berebe
denede sunt pe invizibil shi nu ma videtzi
somnik :*:*:* ubesc pe ubitul mieu mancaiash p**a
asc muzik de la gutza :X:> fara numar

Astăzi se împlinesc 4 luni de cand am blgul. Suntem pe 16 Iulie 2008 o zi frumoasă, acum 4 luni în urmă scriam primul post pe acest blog. Pană acum am scris 461 de articole la care am multe comentarii. Vă mulţumesc că mă citiţi zilnic si că îmi comentaţi articolele. În următoarele luni doresc să organizez nişte concursuri.

Vă mulţumesc !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader