M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
 ATENŢIE ! Articol lung, nu-l citiţi dacă vă plictisiţi repede.
Poporul României, s-a modernizat brusc în ultimii 5 ani. Efectul acestei modernizări prea rapide a fost negativ, spun negativ deoarece România are 8 milioane de internauţi din 22 de milioane şi aproximativ fiecare cetăţean deţine câte două telefoane mobile un lucru care nu este folositor şi de ridicat în slăvi că, cine suntem noi. În mod normal internetul ar trebui să fie folosit în scopuri informative, nu de a prosti ”populimea” cu reţele gen hi5 şi Yahoo Messenger care au provocat un impact foarte mare în lumea tinerilor. Mi se pare ciudat, când văd copii de 10 ani care folosesc Yahoo Messenger-ul vorbind cu un limbaj total diferit faţă de limbajul învăţat la şcoală mai bine zis cu renumitele prescurtări şi dobitocisme messengeriene gen ”asl, pls, cf etc” şi copile de 8-10 ani cu profile de hi5, cu nişte poze de-ţi vine să-ţi baţi monitoru şi să te întrebi cine dracu le-a mai făcut şi pe astea şi totuşi părinţii lor se laudă că vai ce copii deştepţi şi cât de bine se pricep în ale informaticii. Reţeaua de socializare Hi5, a făcut din tineretul românesc, o prăjitură de căcat cu o cireaşă putredă în vârf şi scriu asemenea cuvinte, deoarece fiecare dă modelul mai departe, dacă un tânăr vede o freză într-o poză pe profilul lui x-ulescu, începe să-l idolatrizeze pentru freza lui ”cul” şi pentru felul în care se îmbracă şi mai în toare cazurile, îmbrăcămintea este proastă MADE IN CHINA. O chestie care nu are nici o legătură cu titlul dar care este un exemplu al modernizării prea rapide este faptul că românii folosesc câte două sau mai multe telefoane mobile. Când văd câte un mucos care abea învaţă să-şi şteargă mucii, cu câte-un telefon de 20 de milioane de ăla de îţi şterge şi mucii, îţi vine să i-l bagi în partea dorsală care cred câ gândeşte mai bine faţă de partea superioară la ei (la mucoşii proşti de bani gata) numit şi ”prost” nu cap. Cum spuneam în titlu, 7 milioane de înternauţi mai bine n-ar fi, spun bine şi cred că v-ar plăcea mult mai mult să navigaţi pe internet să citiţi, să descoperiţi şi să învăţaţi lucruri noi fără să vă mai împiedice câte-un mesaj pe Yahoo Messenger cu profile de Hi5, mesaje în care trebuia să mori de vreo 1000 de ori şi alte mesaje cu un text penibil, sau mai bine zis cocalaristic.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cei de la TNT Games au lansat în această săptămână, în România un nou joc, cu curse off-road pe nume Pure produs de Black Rock Studio şi Disney Interactive Studios. Jocul vine pentru platformele PC şi PlayStation 3, iar preţul jocului în varianta pentru PC va fi de 140 lei, iar pentru PlayStation 3 319 lei.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Aseară 04.11.2008 s-a jucat meciul CFR CLuj - Bordeaux, un meci în care am fost 60% dominaţi. În prima repriză s-a văzut destul de clar dominaţia francezilor, dar în a doua repriză 70% din posesia mingii a fost a noastră. Nu este un scor josnic, deoarece CFR Cluj este pentru prima oară în UCL, faţă de Bordeaux, Chelsea şi AS Roma.

Echipele:
CFR: Stancioiu - Tony, Cadu, Sousa, Pereira - Dani, Gabi Muresan, Peralta, Culio, Dubarbier - Kone

Bordeaux: Valverde, Diarra, Fernando, Jurietti, Gouffran, Gourcuff, Diawara, Wendel, Chalme, Planus, Chamakh
.

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Noul preşedinte al Americii este Barack Obama, care este primul preşedinte de culoare al SUA. Barack Obama a câştigat alegerile cu 338 electori, minimul de electori pentru a câştiga preşedinţia ar fi fost 270 electori. Voturile în statele americane au fost: în statul Kentucky ar fi câştigat de McCain cu 52%, în timp ce Obama ar fi obţinut 47%. Situaţia în statul Indiana: McCain - 50%, Obama - 49%. Colorado: McCain - 62%, Obama - 37%. New Hampshire: McCain - 33%, Obama - 67%. Maine: McCain - 33%, Obama - 67%. Virginia: McCain - 54%, Obama - 46%. Florida: McCain - 34%, Obama - 48%. Georgia: McCain - 70%, Obama - 29%. South Carolina: McCain - 35%, Obama - 64%. North Carolina: Obama - 50%, McCain - 49%. Ohio: Obama - 68%, McCain - 31%. Alabama: Obama - 92%, McCain - 8%. Texas: Obama - 54%, McCain - 46%. Kansas: McCain - 76%, Obama - 23%. Michigan: McCain - 56%, Obama - 43%. Missouri: McCain - 58%, Obama - 40%. Mississippi: McCain - 67%, Obama - 32%. North Dakota: McCain - 53%, Obama - 44%. Nebraska: McCain - 64%, Obama - 35%. New Mexico: McCain - 61%, Obama - 38%. South Dakota: McCain - 50%, Obama - 48%. Louisiana: McCain - 62%, Obama - 37%. Montana: Obama - 50%, McCain - 47%.

Sursa: Realitatea.net

Aboneaza-te aici prin orice feed reader