M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Regia:
Gore Verbinski
In rolurile principale:
Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley
Gen: Aventura, Actiune, Comedie
An: 2003 SUA
Despre: Echipajul corabiei Black Pearl este blestemat pentru furtul comorii aztecilor. Echipajul corabiei, din momentul blestemului a devenit nemuritor, iar in lumina Lunii ei sunt niste schelete vii. Pana la recapatarea corabiei, Jack Sparrow (Johnny Deep) impreuna cu echipajul său înfruntă o groază de peripeţii. Acest film merită vizionat, o comedie pentru toate vârstele.

SUBTITRARE: Click aici.


TRAILER:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Sunt bombardat în fiecare zi cu vreo 10 spam-uri. Care mai de care mai aiurea şi mai tâmpit. Dacă era adevărat conform unor spam-uri trebuia să fiu miliardar in dolari. Tot conform unor spam-uri trebuia să fiu câştigătorul unor maşini, scutere etc. Primesc spam-uri şi din partea unor firme româneşti, la care mi se atrage atenţia să nu răspund. Cum să nu răspund ? dau un reply cu multă sănătate să-ţi traiască familia, să ai noroc tot anul şi să ne vedem sănătoşi !

Oare cineva nu poate să-i prindă pe handicapaţii ăştia ? că mi-e silă să mai şterg atâtea emailuri !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia:
Jean-Jacques Annaud
In rolurile principale:
Sean Connery, Christian Slater, F. Murray Abraham
Gen: Drama , Crima, Mister Thriller
An: 1986 Italia
 Inspirat dupa cartea lui Umberto Eco
Despre: Dupa moartea misterioasa a unui calugar dintr-o manastire izolata, in interiorul acesteia, din teama, ignoranta si prejudecatile anului 1327 ia nastere zvonul ca sfarsitul lumii se apropie. Un calugar franciscan cu mintea libera, William of Bakersville (Sean Connery), impreuna cu tanarul novice Adso (Christian Slater), soseste la manastire pentru a deslusi itele incurcate ale acestui mister. Numai ca decesele inexplicabile nu se opresc si un reprezentant al Inchizitiei isi face aparitia pentru a pune lucrurile la punct.... Sursa: cinemagia.ro

SUBTITRARE: Click aici.

TRAILER:


Filmul l-am vazut ieri pe TVR 1, are niste secvente foarte dure.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader