M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, aprilie 23, 2008

90% din e-mailuri sunt SPAM-uri

Insfarsit, dupa ani multi de cercetari :)) "specialistii" si-au dat seama ca 9 din 10 e-mailuri sunt SPAM-uri. Pentru cei ce nu stiu ce este SPAMul, va zic eu. SPAM-ul este o actiune facuta de cineva in care isi promoveaza sau isi face reclama la ceva prin intermediul e-mailului (trimitandu-ti e-mailuri in prostie), fara acordul tau, devenind foarte enrvant.

Foarte multi oameni care au un e-mail devin prada SPAM-urilor, de ce ? nici eu nu stiu, dar cineva imi spunea ca atunci cand iti faci cont undeva pe un site mare care are un numar foa
rte mare de conturi (persoane inregistrate) 
cel care detine site-ul, si baza de date unde iti este si e-mailul inregistrat, el poate vinde acea baza de date, poate fii heck-uit sau platit sa faca SPAM pentru cineva care vrea sa isi promoveze sau vinde ceva. Si eu am ajuns prada SPAM-arilor, ca pe zii primesc cate 20 de e-mailuri din care 15 sunt SPAM-uri. Cele mai frumoase SPAM-uri sunt alea cu Loterii din UK sau alea cu Viagra :)). Sa aveti grija pe unde va lasati e-mailul daca nu doriti sa fiti SPAM-at.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Astazi mama mea face 45 de ani, ma laud ca arata ca la 30 si nu exagerez. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce isi doreste.  A si ii este si ziua de nume tot astazi Sf. Gheorghe. O pup, chiar daca nu intra ea pe net, macar am scris sa stie lumea ca o data in an ii ziua mamei mele.
Aaa si vorba mea " O mie de ani fara reparatii ! "
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

CLICK AICI SA VEZI EMISIUNEA

Sursa: www.Antena1.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Pana inainte de raliul Dakar Series, in Baia Mare traficul a fost bun, putin aglomerat. Dupa ce au venit masinile din Ungaria pentru raliu si strazile principale au fost inchise, traficul a fost infernal.
Uitati si o poza:

Foto: Norin Truica

De Paste !



Click pe IMAGINE pentru a o vedea mai mare ! Cum vi se pare ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Noaptea, inainte de examen.
In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3. Cu o voce iritata acesta raspunde:
-Da!
-Dormi?
-Bineinteles ca dorm!
- …si noi invatam tus mortii ma-tii…
via Piticu
Aboneaza-te aici prin orice feed reader