M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, august 11, 2008

Avem scule da nu le folosim

Acu câteva minute am venit de la Callatis, e ţara şi poporu. Ăştia nu s-au gândit să amplaseze scena mai în larg ca să poată vedea toată lumea spectacolul. Sonorizarea e una foarte proastă, ba se auzea tare, ba încet. Unul dintre ecranele pe care se proiecta spectacolul după 20 de minute nu a mai funcţionat (proiectorul). Începutul spectacoului cu cei de la K1 a fost naşpa toată lumea vorbea nimeni nu era atent. Imediat pun poze !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Azi dimineaţă am porni pe malul mării din staţiunea Saturn până la Neptun. Am mers cam 3 ore jumate aproape 4, dar am stat şi am făcut poze. Mâine o să pun şi pozele că imediat plec că începe festivalul Callatis şi veau să fac nişte poze. Revin mâine sau astă seară
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Aseară a fost furtună, aici, în Mangalia. Cu tunete cu fulgere am mers cu prietenii la un biliard şi la un tenis de masă. O oră la biliard a costat 15 lei şi am vreo 2 ore că nu ne-o întrebat nimeni de sănătate şi apoi am mers la un tenis de masă unde am plătit 10 lei o oră şi acolo am stat până noaptea târziu. Când am ajuns la Hotel îmi puteam stoarce tricoul de pe mine, aşa tare a plouat şi am transpirat încât simţeam că sunt de două ori mai greu. Făcuşi un duş şi somn pân la 8 jumate dimineaţa.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
COOLPIX P6000, primul aparat foto Nikon cu GPS integrat. Nikon a lansat, modelul COOLPIX P6000 din seria COOLPIX Performance. Calitatea unei fotografii este dată de cei 13,5 megapixeli şi de obiectivul NIKKOR cu zoom de 4x.