M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Vreau să fac prima mea leapşă la care vă invit pe toţi să participaţi. Tema lepşei este "Ce site-uri foloseşti sau citeşti zilnic ?" adică ce siteuri vizitezi zilnic.
Eu folosesc:
Blogger.com
Trilulilu.ro
Realitatea.net
Multe bloguri
Flickr.com
Yahoo.com
Google.com
Ipernity.com
Trafic.ro
Dau leapşa mai departe la: Toţi bloggeri ! cine vrea să răspundă şi nu are blog să lase comment aici !

Aboneaza-te aici prin orice feed reader







Dacă tot m-am plimbat pe litoralul ăsta fain, al românilor, am zis să fac şi nişte poze la conductele de pe plajele dintre Mangalia-Neptun. Dacă vreţi să vedeţi pozele mai mari daţi click pe fiecare. În prima poză aveţi o conductă camuflată, în a doua poză aveţi două conducte vedeţi şi voi ce iese din ele şi în ultima poză aveţi nişte ţevi unde oamenii se spală că ţevile sunt fisurate. Dacă mai deveţi aşa ceva prin alte ţări să mă anunţaţi că sunt curios, eu cred că doar la noie se poate întâmpla aşa ceva.
Cei de la Fujifilm au anunţat noul lor model de cameră foto cu înregistare HD. FinePix2000HD are 10 megapixeli, un zoom optic de 15x şi poate înregistra sau reda filme HD.
Chinezii chinezi rămân, dacă au ajuns să facă artificiile pe calculator şi nimeni nu şi-a dat seama, înseamnă că sunt buni la trucaj. Fetiţa care a cântat a făcut playback, melodia nu o cânta ea ci o altă fetiţă. Fetiţa pe care aţi văzut-o voi a fost aleasă pentru că era frumoasă faţă de interpreta originală care era ştirbă :)). Numele fetiţei care a făcut playback este Lin Miaoke şi cea care cântă cântecul este Yang Peiyi. Poate olimpiada se desfăşoară în Japonia nu în China, cine ştie ce mai fac Chinezii ăştia :)).
Aboneaza-te aici prin orice feed reader