M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, iulie 30, 2008

Ai comis-o !

Sunt total contra atunci când trage cineva o beşină şi altu de lângă el zice în gura mare: " Ce beşină ai tras" iar ceilalţi din jur îl privesc ciudat pe cel care a tras pârţul. Vă daţi seama cum se simte acel om ? câtă ruşine îi este ?, ala care a spus în gura mare îi un om prost care se crede mândru de faptele spuse. Ar fi putut zice ai COMIS-o dacă vrea să zică ceva sau mai bine să tacă. Toată lumea trage aere, unele se aud mai tare sau mai încet, altele pot mirosi altele nu etc... Nu e frumos să jigneşti pe cineva din acest fapt !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Am observat că de vreo 1 lună traficul din timpul weekendului scade. De exemplu dacă ai 100/unici traficul scade la 50/unici. Părerea mea este că, în weekend lumea se relaxează, scapă de muncă, lasă calculatorul şi pleacă la munte sau la mare sau pur şi simplu nu îşi deschide PC-ul şi se uită toată ziuica la TV. Griji nu ne putem face deoarece de la începutul noii săptămâni traficul revine la normal. Majoritatea blogurilor sunt citite în timpul liber de la servici şi când nu ai ce face. O soluţie ar fi mărirea traficului de pe google.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
O veste bună pentru gamerii pasionaţi de NFS. Cei de la Electronic Arts ( EA ) au declarat că noul joc Need for Speed Undercover se va lansa pe 18 noiembrie 2008. Directorul EA John Riccitiello a declarat că noul joc va avea grafica mult mai ridicată şi va avea elemente de originalitate faţă de jocurile precedente din seria NFS ( NFS Carbon, NFS Most Wanted, NFS Undergraound, NFS Pro Street). În joc vor fi 13 modele de maşini şi 3 motociclete. În noul joc, jucătorii pot folosi arme în curse, pot participa la curse de noapte, îşi pot adăuga puncte de viaţă şi multe altele. NFS Undercover va fi un joc nerealist, jucătorii pot să facă acrobaţii aeriene cu maşina şi multe altele. La noul joc sa lucrat 18 luni, faţă de jocurile anterioare, 12 luni.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader