M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, noiembrie 19, 2008

De ce mor proştii ?

Cu acest articol particip la concursul de pe PcNews.ro sponsorizat de Marketonline.ro

Am ajuns şi la finalul concursului ”Super blog 2008” pe tot parcursul concursului am scris despre notebook-uri/aparate foto/componente pentru PC şi alte gadgeturi. Cu ocazia ultimei etape am avut de unde alege. A trebuit să mergem la pagina cu promotii de pe Marketonline şi să caracterizam orice produs. Eu am ales un notebook care le întrece pe toate, Asus Lamborghini VX1.

Asus Lamborghini VX 1este un PC încorporat într-un notebook. Are toate dotările pe care şi le poate dori un gamer sau un om ce îi trebuie un notebook în permanenţă. Are un design fermecător, imitând culorile maşinii Lamborghini chiar şi având logo-ul firmei Lamborghini. Gadget-ul are un procesor Intel Core 2 Duo cu o viteză de procesare de 2160 Mhz ce permite rularea aplicaţiilor de ultimă generaţie (jocuri/office) care au ca cerinţe de sistem configuraţii mari. Memoria HDD-ului este potrivită 160Gb, iar memoria RAM de 2048. Acest notebook este dedicat gamerilor deoarece are o un chipset video NVIDIA GeForceGo 7400 VX ce dă o calitate superioară imaginii făcând jocurile mai realiste. Asus Lamborghini VX1 mai vine cu: unitate optică, card reader, wireless, bluetooth, 4 porturi USB, geanta şi mouse optic. Preţul minunatului notebook este de 6.349 lei, cam piperat dar... merită toţi banii.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

În timp ce mă uitam la televizor, am văzut la renumitele Ştiri de la ora 17:00 de pe Pro(S)Tv un reportaj din Satu Mare. În el era vorba de un copil de 6 ani care a căzut s-a ţinut de remorca unui tractor şi care după câteva secunde a căzut, lovindu-se la cap şi intrând în comă. La sfârşitul reportajului domn` Poliţai spune: ”Sora lui a strigat după el să se dea jos să nu i se întâmple ceva, dar DIN FERICIRE accidentul s-a produs. Apoi mă poliţai din FERICIRE s-o produs sau din NEFERICIRE, că se aude pă film că DIN FERICIRE. Amu` mă ţucuţ mustaţa şi cipilica (cascheta) nu trebuie să te emoţionezi în halu` ăsta mă.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Reclama Orange - PrePay

După părerea mea, această reclamă este nasoală. Cum adică tu eşti Alin, Bogdan, Adela, Cristina, eşti un tablou, esti un sentiment... adică eşti obiect, femeie şi bărbat în acelaşi timp ? Cam aiurea...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Photoshop time...

Am de vreo 3 zile o idee la o thema pentru BLOGSPOT. Deci de astăzi voi fi ocupat cu Photoshop-ul şi HTML-ul. Mă apuc să fac design-ul, apoi să-l aplic pe themă, să modific total thema originală şi apoi spes ca pe sâmbătă să fie gata. Vă spun că va ieşi super bine, abea aştept să fie gata :D
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
În urmă cu câteva minute când veneam de la şcoală, am observat că din cer cad nişte fulgi care încă nu s-au depus. Deci astăzi 19 Noiembrie este prima NINSOARE din acest an în Baia Mare. Vine iarna !