M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, aprilie 07, 2008

Mi-am scos bicicleta de la naftalina


Astazi fiind o zi super cu peste 20 de grade peste +, o zii cu mult soare, multa lumina, cer senin, din toate astea o ZI SUPER m-am gandit sa imi scot si eu bicicleta si sa ma plimb, a fost foarte frumos. Chiar daca vremea dupa-amiaza si acum seara a fost buna dimineata a fost ceata, a plouat si a fost frig. Maine voi pleca impreuna cu prietenii si cu bicicletele in parc, si de acolo pe terenu` de CROSS prin padure, numai daca vremea va fii buna.
Acum 5 minute veneam de la magazin si cand sa intru pe aleea blocului deodata in fata mea imi sar vreo 15 broscute, m-am speriat de moarte am crezut ca sunt soareci, dar cel mai dragut a fost un bebe mic :* care dupa ce le-a vazut tot o tragea pe maicasa de mana si tot zicea: " uac uac " . Pacat ca nu am avut telefonu` sa le fac o poza, dar mai trec ele pe aici.

Cea mai mare casa de discuri din Romania cu cei mai multi Artisti, te invita la download. Din 7 Aprilie poti downloada melodiile si albumele artistilor care au contract cu Media Pro Music. Daca vrei sa descarci o melodie intri pe www.mediapromusic.ro , apoi trimiti un SMS cu textul "mp3" la numarul 1432 , si dupa aceea vei primii o parola care o vei introduce in casuta piesei. Tariful este de 0.9 euro + TVA. Parerea mea este ca ar fi mult mai avantajos decat sa cumperi tot albumul doar pentru o melodie, dar chestia e ca sunt multe site-uri de Muzica care iti ofera orice gen de muzica, daca s-ar face o lege cu interzicerea de materiale PIRAT sau warez pe internet fara aprobarea producatorului ar fi ceva, dar suntem in Romania si trebuie sa asteptam mult. Asa ca... nu o sa aiba mare succes.
De mult nu a mai fost asa trafic nu ? numai de 1 saptamana cat a fost SUMMITUL a fost linistit, vacanta dar... de astazi lucrurile incep sa revina la normal, cum vedeti si in poza de mai jos toti soferii grabiti si negrabiti au avut parte de o mare surpriza. Surpriza o vedeti mai jos:


Photo: realitatea.net