M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, iunie 14, 2008

O zi frumoasa

Da, astazi a fost o zi foarte frumoasa, nu foarte cald, o vreme foarte buna de mers in oras la un suc. Asta am si facut am mers la Mc` Donalds mi-am luat ceva de`ale gurii si m-am uitat la meci :), insa LCD-urile alea de la MC erau foarte proaste se vedea meciul sacadat :)) eu n-am vazut cum au dat Spaniolii gol ca dintr-o data am vazut mingea-n poarta, asa de sacadat se vedea :). Maine voi scrie pe blog doar spre seara ca sunt plecat pana pe la 18:00 :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Uite ca a venit si vacanta :) cea de mult asteptata (mai ales de elevi). Aproape toata vara sunt plecat si nu voi fi pe acasa asa ca voi lua laptop`u cu mine si internetul de la Vodafone (care merge destul de bine) si vreau sa scriu pe blog din diferite colturi ale tarii.
1. Pe tot drumul de la Baia Mare la Vatra Dornei voi scrie pe blog.
2. Apoi voi scrie de la bunici.
3. De acasa (acolo la Vatra Dornei).
4. Din Suceava.
5. Poate si din Bucuresti daca am drum pe acolo :).
6. Campulung Moldovenesc de la o Nunta :)
7. Voi mai scrie pe tot drumul de la Suceava la Constanta.
8. Apoi din Mangalia in jur de 14 saptamani :)
Am de scris si de vizitat multe locuri :)


Subscribe
In urma cu un an am urcat pana pe Rarau, la Pietrele Doamnei, Judetul Suceava. Din pacate pozele facute de mine nu le mai am :( doar pe niste foi scoase la imprimanta, insa am niste poze de pe Google Earth si de pe Google.
Pot sa spun ca este foarte frumos :) un prieten de al tatalui meu ne-a dus pana pe o creasta unde pur si simplu erai desupra norilor :) si daca te uitai in jos aveai senzatia ca, cazi. :)
Vedere dintre stanci

Acolo sus pe stanca am fost eu

Pe drumul spre Pietrele Doamnei

Pietrele Doamne Iarna

Pietrele Doamne inainte de furtuna

Merita sa vizitati :)


Subscribe