M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, mai 07, 2008

Politistii se cred tarani !

Am vazut la stiri ca Politia Capitalei a depus plangere la CNA cum ca se difuzeaza o reclama cea de la Cavadoro in care un om al legii este facut taran ! Stirea a fost foarte amuzanta dar CNA nu a gasit nimic amenintator sau descriminator in acea reclama ! Dar oricum unii politisti sunt cu adevarat TARANI !


Forta Fortaa CFR !!!


Lasand in urma incidentele petrecute la Cluj, CFR Cluj este NOUA CAMPIOANA A ROMANIEI !!! Multumim CFR ! CFR Cluj si noi suporterii asteptam de 101 ani TITLUL sa vina la NOI in Ardeal ! Cred ca toti Ardelenii se bucura deoarece CFR este o echipa foarte buna cu un antrenor extraordinar ! Din toamna vor venii in Ardeal echipele din UCL  ! MULTUMIM CFR CLUJ !


Photo: sport.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Cred ca ati observat ca designul site-ului realiatea.net a fost complet schimbat, inafara de Logo care e tot acelasi. Nu prea imi place noul design, e un design pe 3 coloane care sincer mie nu-mi place era mult mai reusit cel vechi, insa cu designul nou se incarca foarte repede si are noi ibunatatiri de exemplu Plugin pentru Yahoo Messenger pe care nu stiu sa il instalez :)). Am scris acest articol deoarece sunt un cititor inrait al site-ului !


Aboneaza-te aici prin orice feed reader