M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, iunie 26, 2008

Soferii din ziua de azi !

Astazi am avut ocazia de a cunoste multi soferi, cum ? foarte simplu mi-am luat bicicleta si dai bataie prin oras. La trecerile de pietoni m-am dat jos de pe bicla si am traversat pe langa ea. Acu nu stiu care a fost motivul dar majoritatea soferilor care opreau au injurat, de ce ? Chiar nu stiu, dar pot sa spun ca sunt foarte nesimtiti pe langa ca polueaza cu toate cacaturile de fumuri mai au si curajul sa injure. Multi soferi nu erau atenti, claxonau erau grabiti ce sa mai sunt niste PROSTI ! Aaa si sa nu uit se mai trezeste si cate-un babalac ca trec pe langa el pe la 1 metru distanta si incepe a injura... si ce injuraturi... ce debiteaza... ceva extraordinar... :)) acu` NU STIU ce sa fac sa mai ies din casa sa ii aud pe prostii aia de soferi (nu toti) si pe pietonii aia SMECHERI la care le tragi o talpa`n`cur si fac ca rata ? sau sa stau in casa si sa dorm ? Mai bine stau in casa si dorm :).
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Si eu care credeam ca, comentatorii de fotbal de la TVR sunt cei mai buni, ei bine ca nu, nu sunt cei mai buni. Debiteaza anumite prostii, vrajeli doar ca sa se auda acolo pe fundal. Aseara un comentator zicea: "Au ajuns in semifinale echipele care au jucat fotbal" si acu intervin si eu: Tot fotbal au jucat si cei care au parasit campionatul, ca daca nu jucau fotbal si jucau volei nu mai erau calificati sau nu mai era acest campionat. Dupa ce ca jumate din meci nu a mers transmisia un comentator incerca sa bage o minciunica cum ca este o furtuna in Elvetia si din acea cauza s-au oprit transmisiile in toata europa, ei bine nu e chiar asa am vorbit cu cineva din italia si spania si spuneau ca nu au fost nici un fel de probleme. Ei bine chiar daca a fost ceva furtuna, taifun, tsunami, de ce a spus ca in toata Europa nu se poate vedea meciu ? sau el nu stie ca tarile din N - V si S - V Europei sunt in Europa ? Asa ca ... de` acuma cand ma uit la vre`un meci pe TVR dau TV-ul pe MUTE si ma uit la meci.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Germania merge in finala unde sper sa piarda meciul. Astazi este a doua semifinala Spania - Rusia si doresc ca Spania sa piarda :)). Sincer as vrea sa vad un meci Germania - Rusia unde rusii sa ii alerge pe nemti pana le zboara apa`n cap. Hai RUSIAAA !!!
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe