M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
 Domnilor de la C.N.A va rugam din suflet interziceti emisiunea Acces Direct de pe Antena 1 ca se umple Romania de idioti si de căcănario-boscheto-gay-”porumbofili :))”.
Daca va uitati mai atent la genunchiul drept al piţiponcii o să obsevaţi o ruptură :O
 Roxana Oancea feat. Fernando de la Caransebes


Halal emisiune...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Acum cocalarii români se pot bucura de un accesoriu de pus la vedere prin cluburi. Se numeşte iPhone Kings Button si este cel mai scump telefon mobil din lume. Pretul lui ajunge la 1.700.000 de euro.

Nu stiu ce sa zic, dar e o suma exorbitantă din puctul de vedere a unui om cu cap şi a unui om care nu are atâţia bani de aruncat pe un telefon din aur cu sute de diamante pe ele. Sincer sa fiu mi-arfi frica sa-l ating, va imaginaţi daca s-ar strica ce s-ar intampla ? 1. erai de mult timp la nebuni, daca aveai si tu o avere de 1 mil de euro si aproape toti s-au dus pe un telefon mobil si 2. ti-ai mai cumpara o bucata.

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia: Catherine Hardwicke
In rolurile principale: Kristen Stewart, Robert Pattinson
Gen: Thriller, Romantic, Drama, Fantastic
An: 2008 SUA
Producator: Maverick Films
Despre: Viata unei adolescente pe nume Bella ia o intorsatura bizara din momentul in care se muta in oraselul Forks - Washington, pentru a locui cu tatal ei. Initial, totul i se parea deprimant, pentru ca trebuia sa se acomodeze cu noua locuinta si cu noii colegi, insa la scurt timp il intalneste pe misteriosul si seducatorul Edward Cullen. Acesta se indragosteste de ea, insa are un mare secret de ascuns, care le pune in pericol relatia - el si familia lui sunt vampiri care au renutat la vanatul oamenilor. Bella afla secretul lui, dar nu realizeaza ca isi risca viata continuand aceasta relatie. Totul se complica atunci cand dusmanii vampiri ai familiei Cullen apar si vor sa o vaneze pe Bella. Sursa: cinemagia.ro
Subtitrare Download: Click Subtitrare Amurg ( Twilight ) 2008.
Trailer:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

WTF ? 2



după primul wtf  ? vine şi al doilea :((
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
 Ieri la ora de informatica ne-am jucat pe calculator, iar  un coleg de clasa la calculatorul unde lucreaza are foarte multe jocuri, unul dintre ele era cu un prinţ. Mai jos aveţi video-ul :) PS: Calculatoarele sunt de tip carburator de ălea cu 3 Gb HDD-ul.


Jocuri pe calculatoare vechi

Muri ai o nucă pentru descoperire :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Apa minerala inghetata !

Un coleg de scoala si-a cumparat astazi o sticla de apa minerala. Apa din ea era inghetata, oare din cauza crizei ? :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader