M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, iulie 08, 2008

Messengerul a înebunit poporul !

Înţeleg că este o modă şi că toată lumea are adresă de Yahoo Messenger (ID) dar nu cred că este normal ca vorbitul de pe messenger să facă parte din limbajul de zi cu zi, adica să nu folosim în discuţii cuvinte de genu „ sal, cf, pls, plz, omg, plm, mm şi altele”. Fraţilor când vorbiţi cu cineva faţă-n faţă nu folosiţi cuvintele ce le-am specificat mai sus, că mulţi oameni (deştepţi sau proşti) nu înţeleg ce înseamnă „ cf ” că pareţi caraghioşi şi în acelaşi timp si proşti şi tot odată nu le folosiţi nici în scris. Cunosc şi văd oameni care scriu în caiet sau pe calculator cu k, sal, pls, si altele. Ţin minte că un coleg de clasă îmi arată la o oră de informatică cum scria el cu prescurtări. Băi viaţa reală e în societate nu pe internet, mai precis Yahoo Messenger.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Cei de la Pioneer au realizat un disc Blu-Ray de 400GB, care are 16 layer-e (straturi), iar pe un layer pot fi stocaţi 25GB. Cei 400GB sunt echivalentul a 89 DVD-uri. Acest disc de 400GB este compatibil cu unităţile Blu-Ray existente, dar discul nu este inscriptibil (nu se pot copia datele de pe el) adică informaţiile de pe el se pot doar vizualiza. Cei de la Pioneer au declarat că acum lucrează la o versiune a discului inscriptibilă.
Parerea mea ar fi foarte bună, dacă ar avea si un preţ acceptabil, dar când o să apară în România va fi la un preţ foarte mare. Ideea lor este bună deoarece cu timpul vom renunţa la CD/DVD-urile care au o memorie redusă de stocare, transformându-ne în mici ECOlogişti.
Sursa: Realitatea TV

Subscribe
Telefoanele mobile S60 de la Nokia vor avea o grafică mult mai modernă si 3D de la TAT. Grafica TAT permite aducerea la mixim a culorilor şi a elementelor grafice ale unei interfeţe de utilizator. Platforma TAT Kastor va fi implementată în platforma S60 care va genera o grafică impecabilă pe telefoanele mobile.
Mai jos aveţi un video cu interfata TAT Kastor:

În prezent Sony Ericsson, Samsung, Motorola şi mai nou Nokia S60 beneficează de grafica TAT şi să nu uităm de OS-ul de la Google Android care va beneficia şi el de platforma TAT.


Subscribe