M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Trimite un mesaj pe Yahoo Messenger cu mesajul de mai jos:
Ajut-o si tu pe Badescu Stefania, e studenta in anul I la facultatea de medicina si de CURAND  a AFLAT ca sufera de o TUMOARE BENIGNA de gradul 3 detalii pe http://mihaik93.blogspot.com/2008/04/zambete-furate-cititi-foarte-important.html   sau  www.bstefania.com ! da mai departe te rog !

Ma numesc, Badescu Manuela Delia sunt din Baia Mare si am o fiica, Stefania, de 19 ani, studenta anul I la medicina, care in urma unui control medical a fost diagnosticata ca avand un neurinom acustic, situat in unghiul pontocerebelos drept, deci este o tumoare benigna, de gradul 3, e deja mare 31/25/30 mm, ceea ce indica necesitatea unei operatii urgente. Tumoarea creste si incet, incet apasa pe nervii cranieni porvocand diverse simptome: afectarea auzului, mici pareze faciale, migrene ingrozitoare, probleme de echilibru, vederea dubla. Deocamdata la Stefania i-a fost afectat doar auzul la urechea dreapta in proportie de 30 - 40%.
Operatia este foarte dificila si poate fi realizata doar intr-o clinica in care exista sisteme de monitorizare interoperative a nervilor cranieni, aparat care in Romania nu exista, operatiile aici dupa cum arata statistica e de 30% sansa de reusita. Adica, ori isi pierde definitiv auzul si controlul fetei pe partea afectata ori iese fara sechele din operatie.
Fiind asa de mare riscul am inceput sa cautam o clinica in strainatate care ne ofera cat mai multe sanse. Cele mai mari sanse ca fetita mea sa poata zambi in continuare le ofera clinica din Hanovra (Germania), clinica de neurochirurgie a celebrului neurochirurg Dr.h.c.mult.M.Samii, International Neuroscience Institute, insa suma necesara operatie si a ingrijirilor se ridica la 35.000 euro, asa cum ne-a confirmat deja clinica.
In momentul de fata nu am acesti bani si nici nu cred ca am cum sa fac rost de ei intr-un timp asa de scurt, iar de formularul E 112 (de la Casa Nationala de Sanatate) nu putem beneficia deoarece operatia se poate realiza si in Romania, chiar daca sansele sa scape fara sechele sunt foarte mici.
Pentru cei care cred ca ne pot ajuta cu donatii oricat de mici sau care pot da informatia mai departe la societati care au posibilitatea sa ma sprijine am afisat urmatoarele conturi :


RO20RNCB0182034193780002 – in euro
RO47RNCB0182034193780001 – lei


deschise la BCR sucursala Baia Mare, Badescu Manuela Delia, CNP 2680216240021.
Va multumim pentru sprijinul si intelegerea acordata.

Site personal: www.bstefania.com