M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, octombrie 25, 2008

Un gamer joacă WoW de pe 36 conturi deodată

Am citit astăzi un articol pe Hit.ro de am crezut că şi mor de râs. Cum să fi atât de disperat după un joc încât să faci aşa ceva. Jucătorul de World of Warcraft pe nume Bradster joacă deodată de pe 11 calculatoare WoW, având 36 de conturi. Uitaţi şi o poză cu camera lui:

Aseară când veneam acasă în Piaţa Milenium din Baia Mare a avut loc un concert organizat de candidatul Cherecheş Corin. Am stat vreo 10 minute cu câţiva colegi apoi am plecat, deja în Baia Mare au început campaniile electorale.

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cu acest articol particip la concursul de pe PCNews.ro sponsorizat de magazinul online eMAG.ro.

Încet, încet am ajuns şi la etapa cu numărul 10 a concursului. Până acum au fost cerinţe destul de uşoare la care am scris ceva ceva. Astăzi n-i s-a cerut să scriem un articol despre un laptop ASUS bazat pe platforma Intel Core 2 Duo sau Atom. Am ales produsul Asus X80LE-4P166. Notebook-ul ales de mine este un gadget foarte accesibil persoanelor care nu vor să investească o sumă extraordinar de mare în acest domeniu. Se recomandă mai mult persoanelor care îl folosesc în mod special pentru office. Are o configuraţie destul de bună la un preţ de 1900 lei, având un procesor Intel Core 2 Duo de 1,8 Ghz care ajută la rularea programelor care ”mănâncă” destule resurse gen Microsoft Office, Adobe Reader sau Adobe Photoshop. Notebook-ul ASUS X80LE-4P166 mai are 2GB memorie RAM DDR2 şi o memorie a HDD-ului de 160GB. Gadget-ul mai vinde cu: 5 porturi USB, card reader 8 în 1, wireless şi unitate optică DVD/RW SuperMulti DL.




Aboneaza-te aici prin orice feed reader