M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, decembrie 10, 2008

Romanii pe internet ! Serial

De astăzi voi începe să postez, un singur serial pe zi, cu românii pe internet, sau mai bine zis pe Youtube & Trilulilu. Voi lua în considerare, prostia şi inteligenta unor oameni care se filmează sau se lasă filmaţi sau sunt filmaţi şi sunt puşi pe internet. O să pun serial şi cu cetăţeni de etnie rromă deoarece trăiesc în România şi suntem influenţaţi de ei. Aşa că de astăzi va începe să ruleze serialul ”Românii pe internet” !

Vizionare plăcută
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

MESAJ IMPORTANT !

Toti BLOGGERII care au schimb de link cu http://mihaik93.blogspot.com sa ma contacteze ca am schimbat thema si nu am salvat BLOGROLLUL ! Scuze, TITLU+LINK !

Lăsaţi un comentariu !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Dacă ne-a ajuns criza, NOKIA cu mai conectează oamenii, NOKIA îi deconectează !

Nokia disCONNECTING People
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
De când am venit de la şcoală stau şi mă uit ca un bou la calculator, fără să-mi meargă internetul. Am foarte multă treabă de făcut, iar tocmai astăzi şi-a găsit să-mi dea Radial 61. Am reintrodus Username-ul şi parola de la conectare, am creat altă conexiune, am scos, am băgat firele nici cum nu a vrut să meargă. Nu ştiu de ce încă mai apar asemenea erori, suntem la sfârşitul anului 2008, suntem deja cu un picior în 2009 şi marile companii au pretenţii şi aere de perfecţionişti. Nu înţeleg de ce nu merge, de tăiat nu are de ce să-l taie că l-am plătit pe două luni. Hai RDS-ule că viteză ai, preţ redus ai ce mai aştepţi perfecţionează-te !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader