M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, noiembrie 29, 2008

David Deejay la balul bobocilor

Astăzi va avea loc Balul bobocilor de liceul Economic, Baia Mare. Va cânta David Deejay, aşa că sunt prezent. Vin cu poze şi video :)
Astăzi am intrat pe site-ul celor de la Realitatea TV şi am văzut că au chimbat special pentru alegeri designul. Pe prima pagină sunt afişate doar ştirile politice. Un design plăcut ochiului cu elemente foarte drăgute. M-au surpirins cu alegerea făcută pentru acest vot.

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Mai ţineţi voi minte că în urmă cu câteva luni cei de la Jurnalul Naţional au lansat o sectiune pe site şi în ziar cu ”Pitzipoanca zilei”. Ei şi-au dat seama că poate ieşi trafic şi bani din chestia asta, văzând rezultatele la cocalari.com şi pitzipoanca.org. Am văzut pe site-ul lor pozele cu pitzipoance, să vă spun sincer majoritatea sunt luate de pe site-urile cocalari.com si pitzipoanca.org. Un ziar care normal se respectă nu ar include asemenea categorie în ziar nu ? Dar ce mă distrează cel mai mult sunt comentariile la fotografiile de pe site: ori înjurături ori că au copiat site-urile de gen.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Spam patriotist

Am primit acum două zile un e-mail, care era un spam de la ceva firmă de transport. În prima fază am vrut să-l şterg, dar când am dat click pe el şi am văzut culorile tricolorului m-a pocnit râsul. Citiţi ce transportă dumnealor...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader