M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, iulie 09, 2008

Schimbaţi programul pe OTV !!!

:)) de 10 minute râd, vazând-o pe Magda cum cântă MANELELE lui GUTA si Diaconescu face mişto :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe

i'm lovin' it
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
Mulţi mă întreabă că de ce am blog, păi am blog ca să scriu pe el ce vreau mai precis părerile mele personale despre ceva. Blog înseamnă jurnal online, ca un fel de caiet în care îţi aşterni gândurile, acest caiet fiind citit de cineva. Mulţi îmi spun că blogul e naşpa, deoarece nu scriu pe el stiri sau alte cele, păi nu scriu că nu îmi pofteste inima, de ce să scriu stiri pe blog ? blogul meu este jurnal de stiri sau jurnal personal ? pe un blog poţi să scrii despre cărţi, televiziune, muzică, it, ştiinţă sau despre starea ta personală. Pe blog scriu ce îmi trece prin cap, scriu orice. Foarte mulţi mă încurajează spunându-mi că le place blogul şi că mă citesc aproape zilnic, acestor oameni le MULTUMESC.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Subscribe
De curând o echipă românească a „construit” un motor de căutare gen Google şi Yahoo, doar că are un design 2.0 modern şi mai multe obţiuni.
Numele de Yoozila este inspirat din trei mari companii Y-Yahoo, OO-Google, Zila-Mozilla a spus Bogdan Huţuleac, directorul Yoozila International. Domeniile sunt doar pe .ro şi .com adică, versiunea românească este www.yoozila.ro şi versiunea internaţională www.yoozila.com. Cei de la Yoozila au spus că vor să facă motorul de căutare cunoscut în primul rând în SUA, Asia, Franţa şi Germania.


Subscribe