M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, octombrie 30, 2008

Sfaturi pentru a face o fotografie cât mai bună

Am observat că majoritatea aveţi o cameră foto digitală, dar mulţi au şi o cameră foto la telefonul mobil care să zic, este mai folositoare de cât cea digitală. Folositoare spun, în condiţia că nu duci aparatul foto cu tine non-stop, inclusiv la şcoală. Mai nou au apărut camere foto cu mulţi megapixeli, care scot fotografii de o calitate extraordinară, dar care nu sunt făcute aşa cum trebuie din cauza fotografului. Mai jos aveţi câţiva paşi simpli pentru a face o fotografie bună:

1. Ne asigurăm că SUBIECTUL este bine iluminat, dacă este în întuneric activaţi blitz-ul sau aprindeţi un bec (la telefoanele mobile fără blitz)
2. Încearcă să nu mişti mână în momentul fotografierii, altfel fotografia va ieşi mişcată şi sigur nu-ţi va plăcea
3. Reoluţia imaginilor să fie pusă la mixim, deoarece claritatea şi calitatea va fi mult mai mare
4. Încearcă să faci cât mai multe poze la acel SUBIECT pentru a avea de unde alege, altfel e când faci o singură poză şi când o vezi pe calculator îţi vine să-ţi dai cu pumnii-n cap şi alta e să ai de unde alege.

După părerea mea cam astea ar fi principalii paşi pentru a face o fotografie bună, desigur mai sunt încă câţiva dar ar cam trebuii să vă băgaţi pe la setările aparatului.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Acum două zile căutam versurile IMNULUI echiper CFR Cluj, am intrat pe un site specializat în acest domeniu şi când am văzut cine a trimis versurile pe site, m-a bufnit un râs... de nu mă mai puteam opri. Versurile erau trimise de o fată cu nick-ul STELISTA_nr1. Ce concluzie se poate trage ? huu trădătoareo, trădezi echipa lu` Jiji, păi băăă, pac-pac.

Click pe poza.
IMNUL CFR CLUJ !!!
 
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Coduri HTML Culori

Pentru o mărime completă a imaginii click pe ea.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader