M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, octombrie 10, 2008

Reclama COSMOTE cu EMO

O reclamă la care am râs cu lacrimi.

Reclama COSMOTE cu EMO, păcat că e din altă reţea....

PS: Nu vrei să stăm pe întuneric ? :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
IMG_3359
Acum câteva luni am scris un articol cu o vacă care stătea la un bloc aşa că astăzi vreau să vă prezint unul dintre cei 3 puii ale unei pisicii care s-a acomodat pe langă scara blocului nostru. La naiba-n puii mei şi pisica are pui !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Mult asteptatul joc Fallout 3 care peste câteva zile va fi lansat, are cerintele de sistem găsite mai nou pe majoritatea calculatoarelor.
Cerinte minime de sistem:
Windows XP/Vista
1GB System RAM (XP)/ 2GB System RAM (Vista)
2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
Direct X 9.0c compliant video card with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better/ATI X850 or better)
Sursa: HIT.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
După cum ştiţi sunt elev în clasa a VIII-a şi de anul trecut se împarte cornul şi laptele şi la clasele V - VIII. De când am început şcoala primim nişte cornuri vai de mama lor şi lapte nema. Da, lapte nu mai primim. Săptămâna aceasta s-a deschis chioşcul din curtea şcolii, unde mai nou nu sunt alimente cu E-uri. La chioşc am găsit mere, pere, nectarine, banane, struguri, apă plată şi minerală şi nişte covrigi cu susan tari ca piatra. Încă ceva ce mi-a atras atenţia este că la magazin găseşti şi gumă de mestecat, iar în şcoală nu ai voie să mesteci gumă (funny nu ?). Şi chestia cu cornul şi laptele mai bine nu ar mai pune-o în aplicare că elevii nu prea mănâncă aşa ceva, mai bine s-ar da un fruct sau ceva ce le place copiilor.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Daca ai un site/blog si vrei sa-ti vezi adresa ta pe acest blog trimite-mi un mesaj pe ID-ul de yahoo messenger: inspiration_bm !
Nu accept site-urile cu materiale tip warez.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cei de la Microsoft au anunţat că in luna octombrie vor lansa Windows-ul 7 alfa. Windows-ul 7 (versiunea finală) se spune că va apărea în anul 2010. Despre noul Windows nu se stie prea multe, dar cert este că are o grafică foarte bună. Aşa că, luna această vă veţi putea convinge de realizarea Microsoft-ului. Sper ca Windows 7 alfa să intreacă din toate punctele de vedere Windows Vista, care a fost un Windows cu un succes foarte mic.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cum arată cerul când merg la şcoală... poza e făcută pe la 7:45 acum 2 zile.