M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, noiembrie 18, 2008

Cum se crează un player .swf ?

Vreau să-mi creez propriul meu player pentru filmuleţele cu extensia .swf . Un exemplu ar fi, player-ul de la site-ul Realitatea.net, m-ar interesa să am un player care să conţină undeva în stânga sus un Logo şi după ce se termină video-ul să apară ca un fel de playlist ca la Youtube/Trilulilu cu video-uri recente. Cine are habar şi vrea să mă ajute, îl rog să mă contacteze !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
REQUIRED Internet connection
OS Windows XP (SP2) / Vista
PROCESSOR XP: 3.0 GHz or faster; Vista: 3.2 GHz or faster
Intel Pentium 4 or equivalent
MEMORY XP: 512 MB RAM; Vista: 1 GB RAM
HARD DRIVE 6.26 GB
DVD-ROM 8 speed
VIDEO CARD 128 MB*
SOUND CARD DirectX 9.0c compatible
DIRECTX Version 9.0c (included)
ONLINE MULTIPLAYER 512 Kbps or faster - 2-8 players
INPUT Keyboard, Mouse
OPTIONAL USB Wheel / Dual Analogue Gamepad
 
Sursa: realitatea.net
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶  ٩(-̮̮̃•̃)۶   ٩(͡๏̯͡๏)۶   (-̮̮̃-̃)     ٩͡[๏̯͡๏]۶   ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶    ٩(-̮̮̃ -̃)۶    ٩๏̯͡๏)۶    ٩(●̮̮̃●̮̮̃)۶   
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Ce faină e....
Aseară pe la ora 23:15 a trecut prin faţa blocului o maşină cu muzica la maxim şi cu un bass de îl simţeam. Aproape zilnic acel ”şofer” trece prin faţa blocului pe la ora aceea. Pe mine sincer acel zgomot mă deranjează şi pe toţi vecinii cred că-i deranjează. Trece boul prin faţa blocului cu manelele la maxim de se zguduie pământu şi de la acel zgomot se pornesc şi alarmele maşinilor din parcare. Vreau să vă spun că nu e tocmai plăcut ca 10 minute, vreo 5-6 maşini să tot facă ca o ambulanţă, poliţie şi toate sirenele din lume. Nu cred ca este deranjant în timpul zilei, dar la ora 11 noaptea deja întreci măsura + dovedeşti cât de prost eşti şi cât de bou poţi fi. Oare cât de bou şi dâng dâng dâng să fi să faci asemenea lucruri ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader