M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Acest articol participă la concursul de pe PcNews.ro sponsorizat de magazinul online Magazinultau.ro

În ultima vreme tot mai multe companii şi-au lansat modelele de notebook-uri portabile, mai precis sub notebook-uri. Unul dintre cele mai performante şi la un preţ foarte acceptabil este Acer AspireOne. AspireOne poate fi găsit pe MagazinulTau.ro cu diferite configuraţii. Cel care ma atras cel mai mult a fost cel cu procesorul Intel Celeron Atom N270. Configuraţia lui fiind foarte complexă şi având un procesor foarte puternic Intel Celeron Atom N270 cu o frecvenţă de 1600 Mhz  permite rularea a diferitelor aplicaţii şi jocuri.Cei 1GB memorie RAM şi capacitatea HDD-ului de 120GB pe care poţi stoca o ”grămadă” de poze, documente şi filme face ca acest sub notebook să devină un laptop în toată firea. Acest gadget este foarte uşor de purtat, încăpând şi într-un rucsac. Pentru oamenii care au nevoie de ceva mic, de calitate şi cu performanţe foarte bune un AcerAspireOne este o alegere perfectă. În urmă cu câteva săptămâni chiar mă gândeam să achiziţionez şi eu un sub notebook, primul pas fiind compararea configuraţiilor şi după câteva comparări importante între firme mari am constatat că sub notebook-urile de la Acer respectiv AspireOne au cea mai bună configuraţie, iar pasul doi a fost compararea preţurilor unde iarăşi AcerAspireOne a ieşit pe locul I. Pentru ”meseria” de blogger este nevoie de un notebook mic foarte uşor de purtat de pe care poţi scrie şi pe care poţi descărca pozele ori unde te-ai afla, acel notebook fiind AcerAspireOne.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Filmul Madagascar: Escape 2 Africa îl puteţi urmări începând din luna Noiembrie pe marile ecrane.
Cei de la Electronic Arts au lansat astăzi în mod oficial jocul FIFA 09. Noul joc este disponibil pe platformele: PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Nintendo DS, PSP şi Wii. În jocul FIFA 09 este implementat un nou serviciu numit Adidas Live Season care actualizează performanţele jucătorilor reali. Cu noul mod Adidas Live Season jocul devine mult mai atractiv şi mai real.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
În ziua de azi, pădurarii au un salariu imens, cum ? stând şi frecând menta pentru export. Dacă vă uitaţi şi voi  în poza alăturată, veţi vedea un panou care drebuia pus undeva pe marginea drumului pentru a informa cetăţeanul. Dar cum să se chinuie un burtos de pădurar şi subalternii lui care mănâncă doar carne de căprioară şi de mistreţ să planteze panouri cand în acel timp valoros pot face ceva bănuţi de pe nişte lemne, corect nu ?. Las` să stea panou ăla ascuns acolo să nu-l vadă nici soarele că doar poate păduraru face bani şi din amenzi. Mai nou... cine dracu mai respectă legea ?
IMG_2605
Cu o lună-n urmă, am fost la un grătar. Era o locaţie superbă, linişte, un pârâu cu o apă rece numa bună de băut... un peisaj pitoresc. Cum am avut şi aparatul foto la îndemână m-am plimbat prin împrejurări să fac câteva poze şi am găsit vreo 8 văcuţe care păşteau liniştite. Una dintre ele a început să se caţere pe alta ca un taur. Oare şi vacile sunt pe invers ? sau... era de la căldură ?

PS: Click pe poza pentru mărimea completă.