M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, aprilie 17, 2008

Telefonul meu !



Telefon meu mobil este un Nokia N70, un telefon foarte bun. Pot sa instalez foarte multe programe iar Programul de Operare Simbyan isi face treaba ca la carte, chiar daca undeori se mai blocheaza. Il am de jumatate de an si se comporta foarte bine. Ce ma nemultumeste e ca bateria tine foarte putin maxim 4 zile, dar eu il folosesc intens la muzica, internet, jocuri etc. Imi place foarte mult la el dimensiunile, aspectul (designul) si in special Camera FOTO de 2 mgpx care scoate pozele superbe. Eu i-am pus un card de 1 GB si din August de cand il am nu am prea sters Fotografii si Video-uri. Daca vreti sa va cumparati un telefon mobil cumparati un Nokia N70 ca merita !
Cu acest post http://mihaik93.blogspot.com participa la concursul go4it.ro a carui premiu este un Nokia E90 Comunicator.
Elevii primesc stickuri, deşi n-au acasă calculatoare
Camera Deputaţilor a adoptat astăzi, cu 211 voturi "pentru" şi două "abţineri", inţiativa legislativă potrivit căreia elevii vor primi câte un stick de memorie la începutul fiecărui ciclu din învăţământul preuniversitar. Cei care s-au abţinut de la vot au fost deputatul PC Dragoş Dumitriu, care încă de luni şi-a exprimat dezacordul în ceea ce priveşte acest proiect, şi liberalul Bogdan Olteanu.

Mie sincer mi-ar placea, as merge cu Laptopu` la scoala ar fi calumea, chiar as putea face blogging din clasa.
Azi dimineata am vazut o stire, in care reporterul a mers la o scoala din ceva sat si i-a intrebat pe copii ce este un stick, la care ei dadeau cu parerea, unul zicea ca e incarcator de telefon. Inainte sa se termine cu manualele ar trebui sa se faca niste ore in care sa li se explice elevilor ce face acel stick, unde il baga etc. , dar marea problema e ca elevii care invata la tara si nu au calculator acasa si au un singur calculator la scoala care si ala poate e stricat ce fac cu stick-urile ? le vand ? le duc la fier vechi ? ce fac ? Daca statu` Roman ar da la fiecare elev in parte cate un Laptop cum se zicea, macar un laptop de ala de Doamne ajuta sa le dea ar fi ceva.
Asa ca mai asteptam mult si bine dar eu astept ca vreau sa merg cu laptopu` la scoala.
Neatza cu Razvan si Dani Matinal 17.04.2008

CLICK AICI SA VEZI EMISIUNEA

Sursa: www.antena1.ro