M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, iulie 29, 2008

Imnul Cocalarilor versiunea a II-a ! Scris de je

După ce am scris primul IMN al COCALARILOR... l-am scris şi pe-al doilea !

În versurile astea scriu despre tine
Şi cred că-ţi va fi ruşine !
Eşti un cocalar mic şi prost
Ai o faţă de libidinos
Când vorbesc despre tine
Voma îmi vine.
Ce îţi trece prin prostie
Când scrii pe-o poză o poezie,
Când te vede cineva
Doar de tine s-ar lua.
Ai un look mişto de tot
Eşti cireaşa de pe tort
Mirosind puţin a hoit.
Scuze că mă iau de tine
Dar cred că... îţi va fi ruşine !

Refren:

Eşti un cocalar cam prost...
Eşti şi libidinos...
Când vorbesc despre tine...
Voma îmi vine

Cum îţi place banii
Te dai cu Armani,
Cum eşti cam bleguţ
Îţi spun că eşti şi prostuţ
De aceea îmi permit să îţi spun ceva:
"JOS FREZA... tralalalalaa".
Când Guţă-ţi cântă
Prostia-ţi este blândă,
Când intri pe mess
Ai IGNORE intens.
Foaie verde pătlăgea
Cred ca-ţi pute PROSTIA !

Autor: http://mihaik93.blogspot.com

Ce părere aveţi ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Mulţi mă întreaba ce este PageRankul, de aceea m-am gândit să scriu un articol care se rezumă la PageRank.
PageRankul este o metodă patentată de atribuire a unei valori numerice fiecărui element dintr-un set de documente cu hyperlinkuri, cum ar fi World Wide Web, cu scopul de a "măsura" importanţa acestuia în cadrul setului. Prin această metodă Google stabileşte "popularitatea" unei pagini web.
Spun cei de la w1.ro

De la început fiecare site/blog are PageRank, mai precis PageRank 0. În timp, după ce faci renumitul schimb de link (link exchange) cu alte site-uri/blog-uri care au un Page Rank mare, pagina ta primeşte şi ea un PageRank mare (după indexări). Mărirea PageRankului ajută la căutările din Google, rezultatele găsite pe paginile tale cresc şi traficul se măreşte considerabil.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Astăzi sunt cel mai fericit... Am aflat că am Google PageRank 3 la blog în doar 4 luni. Ce să mai spun, că în urmă cu 2 zile aveam Page Rank 0 şi acum am PageRank 3. Când am verificat am crezut ca site-ul are bug-uri şi după aceea am mai verificat şi pe alte site-uri şi tot atâta am. GOOGLE mă iubeşte ! Page Rank 3 în doar 4 luni ! Google te iubesc :)) ! Din toate astea rezultă că Blogul http://mihaik93.blogspot.com este indexat cum trebuie !
PageRank
Laptopul Bentley face parte din linia Ego Lifestyle, o gamă de lux. Preţul laptoppului Ego Bentley este de 12.500, el este învelit în piele luată de la scaunele automobilelor de lux care este cusută manual pentru fiecare laptop. Are un mâner ce seamănă cu mânerul unei portiere de Bentley.
Laptopul are o configuraţie cam slabă pentru un preţ foarte mare, ca sistem de operare este folosit Windows Vista pe un procesor de 64 de biţi şi un hard disk de 160GB. După părerea mea, acest laptop este cumpărat de cei care nu au ce face cu banii, mă gândesc că dacă cumperi laptopul îţi dau şi maşina inclusă în preţ.

Un Jucator de Counter - Strike moare si Dumnezeu il trimite in iad. Dupa 2 saptamani il suna diavolul pe Dumnezeu disperat si ii zice: -Doamne ce mi-ai trimis aici. Nebunu asta mi-a daramat toate cazanele, mi-a omorat toti diavolii, a stins si focul, si tipa in gura mare UNDE DRACU SE PUNE BOMBA ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader