M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, noiembrie 21, 2008

Rase noi de animale

Babuinul Carpatic
Soborlâcozaur
Girafomaimuţă
Veveriţoiepure
Hipopoiepure
Găinocâine
Sarpomuscă
Crocodilogăină
Urs african
Peştopisică
Elefantocangur
Broscorinocer

Mai completaţi şi voi :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Astăzi de la ora 9 la ora 10, elevii de clasa 6 - 8 au susţinut concursul Cangurul lingvistic, la limba franceză sau spaniolă. Am participat şi eu împreună cu câţiva colegi din clasă, la subiectul de franceză. Subiectul a fost uşor şi cred că voi lua un punctaj mare.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Gmail are noi teme

Începe să-mi placă mult mai mult gmail-ului. Are functii care mai de care mai interesante. Astăzi am observat că au şi nişte teme noi, aia cu biroul e cea mai faină.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
René François-Ghislain Magritte (nă scut pe 21 noiembrie 1898 Hainaut Belgia şi moarte pe 15 august 1967 la Bruxelles) a fost un pictor belgian, reprezentant de frunte al suprarealismului în pictură. Încă din tinereţe, Magritte îşi pune imaginaţia sa neobişnuită în slujba picturii, care îi permite să-şi transforme visele şi viziunile în tablouri. Pictura lui Magritte, reflectare a gândirii sale misterioase, se bazează pe întâlnirea minunată şi neaşteptată dintre irealitate şi cotidian. În felul acesta el seamănă cu De Chirico şi cu artiştii dadaişti, cu care împărtăşeşte acelaşi caracter remarcabil şi ironia. Între anii 1920-1967 pictează aproximativ o mie de tablouri, care vor constitui o sursă de inspiraţie pentru generaţiile viitoare de pictori.

via. wikipedia.org
Astăzi cei de la google au schimbat logo-ul :)




Aboneaza-te aici prin orice feed reader