M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, decembrie 17, 2008

Search Youtube: romani !









Astăzi am scris din lipsă de preocupare, cuvântul ”ROMÂNI” pe Youtube. Ca prima sugestie am primit: ROMANI PROSTI... fain nu ?

Deci România, este reprezentată pe YouTube de nişte proşti. Majoritatea filmuleţelor găzduite pe Youtube si aparţinând românilor se referă la prostie, la prostia românească. Dacă aţi observat, un bou îl filmează pe unu care cântă manele şi se aude pe filmuleţ: - aiaiaiaiaia mă te pun pe YouTube !, băi boule, ce e aşa interesant şi de văzut pe YouTube care are peste 1 milion de accesări zilnice filmul tău ? ce e aşa de amuzant ? amuzantă e prostia voastră şi ghinionnul vostru că vă lăudaţi cu ea şi + că pe YouTube mai sunteţi şi înjuraţi :).
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
M-am gândit să fac un background acestui blog, cu tema ”Iarna”. Cu elemente decorative specifice anotimpului şi cu nişte animale, gen: pinguini, urşi polari etc. Până acum, tot eu mi-am conceput ideile, aşa că la acest background vreau să lucrăm împreună, să veniţi voi cu ideile sau dacă aveţi o creaţie personale, de ce nu, va apărea pe blog. Aşa că cine are o imaginaţie bogată sau creaţii personale să lase un comentariu la acest articol.

Aştept !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Citeam acum câteva zile pe un blog, nu mai ştiu ce link, despre lucrurile negative aduse de un schimb de link-uri (link exchange). În acel articol era vorba de bloggeri începători care te tot bat la cap să faci link exchange. Cum stau lucrurile:

Nu are rost să faci schimb de link-uri cu un blogger începător deoarece mulţi renunţă în prima lună, neobişnuiţi fiind, li se pare greu şi plictisitor. Lucrul cel mai rău e că nimeni nu te înştiinţează că şi-a închis blogul, astfel tu o să-i laşi link-ul pe blog, iar vizitatorul sau cititorul e patronul, nu ? pe lângă că nu îţi satisfaci vizitatorii, afişând link-uri moarte ocupi şi spaţiul aiurea. De exemplu, într-un blogroll există 100 de link-uri, din cele 100, 10 sau 15 sunt moarte (nu functionează), pe spaţiul acelor 10 - 15 link-uri poţi afişa 2 bannere 125x125 contra unei sume de bani. Aşa că... NU FACETI schimb de link-uri cu bloggeri INCEPATORI care nu prezinta incredere.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader