M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, ianuarie 19, 2009

Viteza de 0.00000000001 kb/sec !

Da, viteza de asta am eu de 30 de minute. Doamne, cand mi-i lumea mai draga atunci trebuie sa se intample (Doamne, cand mi-i navigarea mai placuta atunci trebuie sa pice netu)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia: Steve Carr
In rolurile principale: Kevin James (III)
Gen: Comedie
An: 2008 SUA (lansare 2009)
Producator: Columbia Pictures
Despre: Paul, un gardian manierat este tot timpul zilei dispus sa intervina in caz de incidente la mall.

Download subtitrare Paul, mare politis la mall (Paul Blart: Mall Cop) 2009: nu a aparut (nedisponibila)

Trailer:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
 Astazi a aparut si videoclipul melodiei Dear Mama interpretata de Blaxy Girls, cu aceasta melodie fetele participa la selectia nationala pentru Eurovision 2009.
Blaxy Girls - Dear Mama

via
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Am auzit astazi ca de maine, toti operatorii de telefonie mobila si fixa, Romtelecom, UPC, RDS&RCS, Vodafone, Cosmote, Oranges si Zapp sunt obligati sa inregistreze si sa pastreze toate convorbirile (data, ora, utilizator) timp de 6 luni de la data convorbirii. Tot Romtelecom, UPC, RDS&RCS, Orange, Vodafone si Zapp sunt nevoiti sa inregistreze si mail-urile primite si trimise de utilizatori.

Deci, de maine 20.01.2009 o sa ne fie inregistrare convorbirile si sms-urile si din 15.03.2009 mail-urile.

Trec pe .ro

Dupa aproape 1 an de blogspot, am decis sa trec blog-ul pe domeniu .ro si gazduire platita. Adresa noua inca nu vreau sa o spun, secret de stat :)). O sa trec si pe Wordpress, o sa-mi fie mai greu la inceput, pana o sa hotarasc un design, care sa ramana un timp. Sper sa fie totul gata pana miercuri seara, sau joi.

Ascii

๑۩۞۩๑    
ೡஜ




Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Beau in fiecare dimineata cate-o cutie de Tnuva-Frappe, e foarte buna si racoritoare. Ai spor la munca si energie toata ziua, o recomand cu incredere.