M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, decembrie 22, 2008

Dorel de la Popeşti ! Un ”Dorel” vedetă !

Ieri, din întâmplare am trecut peste OTV. Dau să citesc titlu şi ce să vezi ”O zi cu o vedetă: Dorel de la Popeşti”. Am pus mâna pe aparat şi am făcut poza. Ăsta ce vedetă e ? mi-am dat seama că e manelist deoarece a spus: ”-Îi mulţumesc lui Adrian Minune, care este flebeţea mea....”. Deci în România, tot manelistu` e numit vedetă. Se pare că la noi, din cele 22 milioane de cetăţeni, 7 milioane sunt vedete ? (7 milioane de manelişti). Mai nou fiecare behăitor şi mâncător de cefe de porc, cu lanţuri şi tălăngi spânzurate de gât, cu versuri de ”au inima mea şi fără număr”, care au în toate ”melodiile” duşmani şi băutură, femei şi multă valoare, sunt numiţi VEDETE ! Ai de capu meu... când fac 18 ani... emigrez !

LE: Îmi place că are un nume super fain ”Dorel” .... ”Ce faci Dorele ? mai ai ? mai ai ?”. Uitaţi-va la prezentatoare cum ţine microfonul, parcă ţine un penis în mână...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Antena 1 începe să sugă intens, de când au emisiunea aia ”Acces Direct”. Nu ştiu de ce, dar se transformă în OTV. Poate cred că fac audienţă cu nişte ciumpalaci aurolaci colectaţi din nişte boscheţi, gen Fernando de la Caransebeş şi Sexy Brăileanca.

Am văzut o parte din clipul lu` Fernando de la Caransebeş pe ProTv la Happy Hour, unde nu au început să promoveze ciumpalacii, ei l-au promovat pe Băhoy. La ”Acces Direct” de pe Antena 1 l-au invitat în emisiune pe Fernandito de nenumărate ori, crezând că fac audienţă, cu un gay, dar mai mult ca sigur şi-au pierdut mulţi telespectatori.

Ce emisiune e aia care se numeşte ”Acces Direct” şi în care sunt invitaţi numai ”vedete”: Fernando de la Caransebes, Sexy Brăileanca şi eleva porno, cred că ”Acces Direct” vine de la accesul direct în prostia omenească. Trebuie să fii şi umpic tembel să faci o asemenea emisiune.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Crin Imperial

IMG 4508