M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, august 17, 2008

Eclipsa partiala de Luna , 16.08 - 17.08, poze

Aseară începând cu ora 21:30 până la 3:00 a avut loc o Eclipsa partiala de Luna, ea s-a putut vedea din România foarte bine.

Restul pozelor mai târziu...
Filmului i se mai spune şi Gladiator, este o acţiune SUA din anul 1992.
În film este vorba de un adolescent căuia i se spune Tommy Riley, din cauza unor probleme în care a intrat tatăl său a trebuit să se mute într-un cartier mărginaş. El a trebuind să facă rost de bani pentru a plăti datoriile tatălui său care era ameninţat, astfel sa înscris într-o organizaţie de box ilegal. Din cauză că era bun un mare mafiot a cumpărat datoriile pe care trebuia să le plătească tatăl lui, astfel l-a obligat să joace pentru el.
Marile personaje ce le puteţi urmări în film sunt: James Marshall, Cuba Gooding Jr., Robert Loggia, T. E. Russell











În prima poză aveţi averea Elodiei :)
În a doua poză aveţi noul model de taxi, este un model ecologic care mănâncă o găleată de ovăz cu apă/zi şi o mână de fân, păcat CĂ CAM pute.
În ultima poză îl aveţi pe frăţiorul Ceaşcă (Ceausescu dar Ceaşcă îmi place să-i spun) tras într-un tablou din chihlimbar.





Aboneaza-te aici prin orice feed reader






Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Vineri, 15 August, am fost în Portul Mangalia unde s-a ţinut Ziua Marinei. Au fost jocuri marinăreşti, expoziţie de rachete anti submarin, nave militare şi multe altele. Revin cu video de pe nava militară Vijelia.