M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, mai 15, 2008

Am luat 7 la Teza !

Marti am dat teza la Limba Romana si am luat nota 7 ! Nu sunt prea incantat deoarece se putea si mai bine... o sa vad ce fac maine la Matematica :) sper sa scot 5 `u :)

Fara rusine !

De doua saptamani nu avem curent pe scara si nici femeie de servici, deoarece 3 sau 4 familii care stau la etajul 2,3,4 nu vor sa plateasca o suma in valoare de 10 lei din care se plateste curentul pe scara, femeia de serviciu si detergentii cu care spala! Daca este vre-un vecin de al meu sa-i fie RUSINE ! Ei zic ca nu folosesc noaptea becu` pe scara ca vad si fara bec si ca nu se face mizierie ! Huu rusine sa va fie ! Scara noastra este cea mai urata scara din tot blocu`, sunt 5 scari dintre care numai noi nu avem interfon o usa cat de cat... deoarece vecinii de la patru nu vor sa dea bani pana nu le reparam acoperisu` ! Stiti vorba aia: "Imi iubesc tara dar nu si POPORU`"

Anti EMO !

Mesaj ANTI-EMO !

Mesaj ANTI-EMO !
mesaj pentru toti care se cred sau sunt emo:ma pish pe curentu vostru si pe mentalitatea voastra de rahat...o fetita de 12 ani s-a sinucis din cauza voastra ieri si acum cateva luni inca o fata de 14 ani a murit pentru ca sunteti prea handicapati ca sa ganditi normal si ii corupeti si pe altii...treziti-va fratilor la realitate si invatati sa treceti peste probleme k asta e tot sensul vietii:sa inveti din greseli si invatati-va copii sa nu gandeasca la fel si sa nu treaca prin chestii dastea si sa-si distruga viatza la o varsta asa frageda...da mai departe daca ai sange-n vene ...............................I'M NOT EMO.........
Sursa: de pe YM

Mc`Donalds revine :)

Acum o luna in urma am pus o poza in care Mc`Donalds sau nu stiu cum il cheama tine in mana o bomba:

Acum revine cu un cutit cam satanist... :) pentru copii care totusi il cred un personaj important:

Poza a doua luata de la Arhi