M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Deci nu faceţi exces de News Alert aiurea că nu-i frumos. Dacă vreţi să citiţi ştirea, dragilor, citiţi-o dar vă zic ceva, e NEWS ALERT pentru cei de la Realitatea. Golul calificarii Banel Jardel Nicolita l-o dat, de acu înainte trebuie să-l pupaţi şi-n partea dorsală :)) (Stelistii).


PS: pentru cei de la realitatea, nu mai faceţi exces de NEWS ALERT pentru chestii de astea :))

Ceva interesant

iPhone 3G a fost lansat în India, dar India nu dispune de o retea 3G.

Semnul de circulaţie, arată curbă la stânga dar era curbă la dreapta, după 200m semnul arată curbă la dreapta dar era la stânga. Dacă te ducea după semn ajungeai într-un pârâu.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Acu 3 ore, veneam de la bunici şi dintr-o dată a sărit în faţa noastră o ciută (gen căprioară, nu are coarne si îi mai mare), şi pe marginea drumului ra un cerb. De atunci, împreună cu tata o tot frecâm la cap pe mama să înţeleagă că: Ciuta îi cu Cerbu, Căprioara îi cu Ţapu (căpriorul), Vaca îi cu Tauru (nu cu BOU, că bou îi castrat), Iapa îi cu Calu. Nu cum zice mama: Ciuta îi cu Ciutacu (sau cum zic ăştia de prin ardeal)....

PS: Fain animalu ! :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Plecat puţin timp

Plec până la bunici, revin de seară pe a ora 22 sau mâine dimineaţă !

Vă pupă, je !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Aparatul se comportă foarte bine, am făcut peste 10000 de poze. Claritatea imaginilor este super bună, la fel şi claritatea video-urilor. E un aparat care are de toate, vi-l recomand !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Eu când nu am ce face, deschid Photoshopul şi frec instrumentele până iese ce vedeţi în poza alăturată. Voi ce faceţi când nu aveţi ce face ?


PS: pentru toţi doritorii de design la blog/site, doar din luna septembrie voi face. Nu lucrez pe bani, ci pe banner exchange ! ţâc