M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Sunt bombardat de prieteni si de oamenii din lista de Yahoo Messenger, daca nu stiu cumva cum se numeste fata din videoclipul lui Basshunter - I miss you sau Now You`re Gone. Fata se numeste Ayar Lee, iar pe internet nu gasesti date despre ea. Arata bine fata :)
 Videoclip:
 Fata din videoclipul lui Basshunter - I miss you sau  se numeste Now You're Gone Aylar Lee

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Nume: Prieteni Model ( Role Models ) 2008

Regia: David Wain
In rolurile principale: Seann William Scott, Paul Rudd
Gen: Comedie
An: 2008 SUA
Producator: Stuber/Parent
Despre: Danny si Wheeler, doi agenti de vanzari rebeli, trecuti de 30 de ani, care ajung sa savarseaza o infractiune in timpul unei petreceri. Acestia sunt arestati iar la proces, judecatorul ii pune sa aleaga intre a sta dupa gratii sau a servi 150 de ore in folosul comunitatii prin inscrierea la un program de tip Big Brother pentru indrumarea adolescentilor cu probleme. Luptandu-se sa-si controleze impulsurile nevrotice, Danny il primeste in grija pe agasantul Augie, care tocmai a fost parasit de catre iubita lui si isi manifesta frustrarea prin chinuirea si ironizarea unui tanar timid in varsta de 16 ani, care a dezvoltat o adevarata obsesie pentru rolurile din piese de teatru medievale. Intre timp, carismaticul Wheeler se straduieste sa se vindece de dependenta fata de femei si petreceri prin ajutorul pe care i-l acorda lui Ronnie, care se exprima intr-un limbaj vulgar si neortodox. Sursa: cinemagia.ro

SUBTITRARE: Click aici.

TRAILER:
 
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Există oameni, care practică acest sport. Nu sunt pre mulţi, dar totuşi sunt câţiva. Cred că trebuie să ai ceva sânge în tine să-ţi dai drumu de pe nişte stânci şi să zbori aproape de ele.

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Astă noapte, la întorsura Buzăului a fost cea mai scăzută temperatură din acest an, -30 de grade. Vorba lu` Doru Octavia Dumitru: Săracile găini trebuie să sape cu picamerul după râme, ala de îngheţat de pământul.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader