M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, aprilie 14, 2008

La Multi Ani Sergiu Nicolaescu


Un mare regizor Roman a implinit 78 de ani. Ii urez multa sanatate si sa mai faca de doua ori atatea filme cate a facut si pana acum.




Fiti atenti pe unde mergeti, sa nu patit ceva de genu



Pe 16 Martie Luna trecuta a luat nastere acest blog. Impreuna am ajutat-o pe Stefania, fata din Baia Mare care sufera de o tumoare Benigna cu donatii pe acest blog au intrat in aceea zii doar pe articolul cu ea peste 300 de vizitatori, dintre care majoritatea au donat ceva. De la scoala Nr. 18 Baia Mare in doua zile s-au strans 30 de milioane ( lei vechi ) aproximativ 815 euro. Stefania a plecat Duminica spre clinica din Hanovra ( Germania ). Sa uitam de vestile neplacute si sa trecem la cele placute: In primul rand vreau sa va spun ca deja am un numar de peste 120 de vizitatori unici/zii, m-au acceptat si cei de la neogen in programul lor de Asociati, am 4 parteneri dintre care cei m-ai importanti: Blogatu si Cabral . Imediat trece o luna si asa va trece si un AN . Va multumesc ca imi cititi blogul si in curand v-oi organiza si niste concursuri.
Daca aveti pareri, puteti lasa un comentariu !
Va multumesc !

Bioloogi au descoperit in Indonezia o specie nemai intalnita de broaste. Aceasta specie nu are plamani si respira doar prin piele. Foarte ciudata chestia, eu mi-am pus intrebarea daca acele broaste raman fara piele mor ? sau li se reface repede pielea. Oricum noi oamneii inca nu stim multe despre animale, si cate specii mai exsita nedescoperite.
Sursa: Realitatea TV