M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Marius Crăciun (nick BeBe) este primul romând care a câştigat medalia de aur la World Cyber Games la jocul FIFA 08, tot el câştigând şi medalia de argint în 2006. El l-a învins pe portughezul Koln cu scorul de 2 la 0. Marius Crăciun a câştigat 10000 de dolari şi produse de gaming de 1000 de dolari.

Sursa: Computergames.ro

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cu acest articol particip la concursul organizat de PcNews.ro şi sponsorizat de AMD.

Cu ocazia etapei cu numărul 15 din concursul ”Super Blog 2008” ne-a venit rândul, celor din grupa 12, să scriem pe blog avantajele unor produse AMD, de la procesoare la laptopuri cu placi video ATI. Pentru această etapă am ales placa video GeCube ATI Radeon HD 3870 X2 , o placă video special pentru gaming.

Majoritatea suntem împătimiţi ai jocurilor de ultimă generaţie cu o grafică aproape reală, dar care nu poate fi văzută foarte bine fără o placă video destul de bună. Cu adevăraţii gameri ”aleargă” după plăci video cât mai bune, pentru a putea ”trăi” într-un mediu cât mai realist în jocurile preferate, neuitându-se la bani.

Placa video GeCube ATI Radeon HD 3870 X2 este o placă video special pentru gaming şi pentru unităţi centrale speciale pentru gaming, deoarece tipul memoriei trebuie să fie DDR3, o memorie întâlnită la unităţile centrale scumpe şi dedicate 90% gaming-ului. Răcirea acestei plăci video este ieşită din comun, iar capacitatea memoriei este de 1024MB. GeCube ATI Radeon 3870 X2 chiar poate fi placa video dorită de majoritatea utilizatorilor de PC, deoarece calitatea imaginii este extraordinar de bună. Preţul este cam piperat, dar cum am spus, un gamer adevărat nu se uită la bani, preţul fiind de 985 lei.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Zice Ion către Mărie după 52 de ani de căsnicie:
Ion: -Tu Mărie...
Mărie: -Da
Ion: -Mai ţii minte când te călăream şi ne-o prins tactu` şi o zis dacă nu te iau de nevasta mă bagă la puşcărie ?
Mărie: -E, da
Ion: -Păi vezi, astăzi ieşeam din puşcărie
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Ce culoare preferă doamnele ? GOLD-pentru pitzipoancele din România ? sau BLUE pentru domnişoarele cu rafinament ?

Bzzzzzzzzzzzzz
Cândva eram un mare stelist, nu pierdeam meciurile echipei mele favorite, până când jucătorii au început să nu mai joace de plăcere ci pentru bani, cât mai mulţi bani. În acest sezon de Uefa Champions League nu m-am uitat la nici un meci al Stelei, deoarece jucotorii şi patronul îmi provoacă o scârbă totală. De ce să mai uit la un meci în care văd nişte omuleţi teleghidaţi care fug după o minge în zadar şi n-o prind, sau dacă o prind nu o ţin mult la picior şi o scapă. În prezent echipa FC Steaua nu mai are aceeaşi valoare şi jucători ce avea acum 5-6 ani de exemplu, atunci jucau binişor. Acum dacă aş alege dintre Steaua şi Dinamo aş alege Dinamo, dar voi rămâne CFR-ist, Hai CFR Cluj !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Dacă vă place să vă uitaţi la reclamele de la TV, cred că aţi observat că deja apar produse de Crăciun, prima reclamă fiind cea de la Tuborg Cristmas Brew care a început să fie difuzată de acum o săptămână. În marile hypermarket-uri deja au început să apară ornamente de Crăciun, chiar dacă postul Crăciunului începe din 15 Noiembrie. Dacă deja pregătirile pentru Crăciun sunt peste 70% gata, vremea nu este cu noi, tot plouă şi e frig.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader