M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, noiembrie 09, 2008

Placa video GeCube ATI Radeon HD 3870 X2

Cu acest articol particip la concursul organizat de PcNews.ro şi sponsorizat de AMD.

Cu ocazia etapei cu numărul 15 din concursul ”Super Blog 2008” ne-a venit rândul, celor din grupa 12, să scriem pe blog avantajele unor produse AMD, de la procesoare la laptopuri cu placi video ATI. Pentru această etapă am ales placa video GeCube ATI Radeon HD 3870 X2 , o placă video special pentru gaming.

Majoritatea suntem împătimiţi ai jocurilor de ultimă generaţie cu o grafică aproape reală, dar care nu poate fi văzută foarte bine fără o placă video destul de bună. Cu adevăraţii gameri ”aleargă” după plăci video cât mai bune, pentru a putea ”trăi” într-un mediu cât mai realist în jocurile preferate, neuitându-se la bani.

Placa video GeCube ATI Radeon HD 3870 X2 este o placă video special pentru gaming şi pentru unităţi centrale speciale pentru gaming, deoarece tipul memoriei trebuie să fie DDR3, o memorie întâlnită la unităţile centrale scumpe şi dedicate 90% gaming-ului. Răcirea acestei plăci video este ieşită din comun, iar capacitatea memoriei este de 1024MB. GeCube ATI Radeon 3870 X2 chiar poate fi placa video dorită de majoritatea utilizatorilor de PC, deoarece calitatea imaginii este extraordinar de bună. Preţul este cam piperat, dar cum am spus, un gamer adevărat nu se uită la bani, preţul fiind de 985 lei.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu