M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, noiembrie 08, 2008

Gazon sintetic şi frunze naturale

Despre mine

Pentru început, vreau să vă spun că sunteţi pe blog-ul unui maramureşean născut în Bucovina. Când m-am născut, primul meu cuvânt nu a fost ”CARAMEL ca-n reclama de la TV” ci un cuvânt de care nimeni nu-şi aduce aminte. Sunt născut în 1993 toamna, mai bine zis 17 Noiembrie, fiind şi un scorpion încăpăţânat. Şcoala am început-o în Baia Mare, unde şi locuiesc. Prima întâlnire cu internetul a fost prin 2002-2003 la un internet caffe din cartier, plasat într-un garaj (ce vremuri). Prin 2005 am făcut cunoştinţă cu internetul la mine acasă, de unde a început şi atracţia spre design&blog.

Prima însemnare pe blog a fost pe 16 Martie 2008, când blogosfera era deja dezvoltată. După un timp am început să citesc diferiţi bloggeri, mari şi mici care scriau şi scriu lucruri interesante. După câteva luni, am descoperit arta fotografiei şi că pentru a face o fotografie bună 30% depinde de aparat şi restul de 70% de fotograf.

Ce îmi place: scrisul, fotografia, webdesign-ul, călătoriile, muzica bună, calculatorul, mâncarea picantă, glumele şi tot ce mă binedispune.
Ce nu-mi place: să citesc cărţi care după primele 10 pagini mă plictisesc, detest cocalarii care merg cu muzica de la telefon pe stradă, femeile care se cred mai tari ca bărbaţii (nu vreau să fiu misogin), nu-mi place să mănânc carne de vită şi de porc bleah şi proştii care se cred deştepţi.

O să mai completez....
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


supre reclama Batman,batman ROmania
Majoritatea aţi auzit de glumele de genul ”Tu nu... batman, batman” uitaţi şi reclama românească.

Batman, batman !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Astăzi cu ocazia numelui, am primit foarte multe telefoane de la rude şi prieteni cărora le mulţumesc. Mi s-a tot pus întrebarea ”Cum mă simt” la care am răspuns ”La fel ca în celelalte zile, numai că acum sunt răcit”. Aseară am avut febră 39 şi mă dureau toate, mi-a fost şi lene să mă scol din pat şi să-nchid calculatorul. Acum mă simt bine şi aştept să vină data de 17 Noiembrie când este ziua mea de naştere.

PS: La mulţi ani unchiule ! Şi pentru ziua de nume şi pentru ziua de naştere. Da, am un unchi care ziua de naştere a fost ieri şi ziua de nume ”Mihai” este astăzi !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Vreau să le urez un sincer La mulţi ani celor cu nume de Gavril şi Mihai şi derivatele lor. Să aveţi multă sănătate, fericire şi bucurii !

La mulţi ani !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader