M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, septembrie 15, 2008

Vai...

De mâine la şcoală... iară scriem, iară învăţăm, iară mă plictisesc... un lucru e sigur, NU LASA ŞCOALA SĂ ÎŢI STRICE EDUCAŢIA !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Nici nu au pornit bine accelerator-ul şi cei de la CERN au constatat că hack-ării ar fi putut pune mâna pe un detector din cele patru, eu sper să nu fie vorba de detectorul la care au lucrat şi românii... dar cum au intrat în baza lor de date nu se ştie, cert este că şi-au pus drept nume Greek Security Team.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Pentru Radio-ul din cartier :)

PS: Fac avatare/bannere orice mărime/logo-uri contact: inspiration_bm
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
E 7:00, 15 Septembrie, o zi în care trezirea a fost prea rapidă şi odihna a fost foarte mică. Azi noapte la ora 4 mă uitam la filme, deci vă daţi seamă cum arăt, ce faţă am şi cum mă comport. Pe lângă că am o stare de somn de nu vad numai patul în faţa ochilor, mai începe şi nesuferita ŞCOALĂ ! da... trebuie să-mi iau ghiozdanul în spate şi să o uşchesc după cărţi. Nu ar fi problemă cu mersul până la şcoală că stau aproape, dar plouă şi e frig. Deci dragi cititori, fie că sunteţi elevi/liceeni vă dorec un an cu note bune şi spor la învăţătură.

O toamnă rece

Deja apare frigul care s-a instalat foarte repede, un frig ce scade temperatura de la 20 de grade la 13 grade în Baia Mare. Ieri am fost afara cu bicicleta am crezut că îmi îngheaţă mâinile pe ghidon, vântul a bătut destul de tare şi soarele nu putut domoli frigul din cauza norilor. Dacă de ieri s-au pus nori peste oraş, astăzi plouă... şi eu care vroiam să merg în pădure cu bicicleta :(.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader