M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Mâine elevii claselor a VIII-a vor sustine ultima teză cu subiect unic de pe acest semestru. Materia este la alegere, Geografie sau Istorie. Mâine pun BAREMELE !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
 Opriţi-l !!! Nu mai pot de râs, ce rime ce muzica, ce ”cântăreţ” :)) NU MAI POT :)) Frate cine dracu la nascut pe ăsta ?



 Zice lumea ca sunt gay
Ia ia ia
Dar sunt idol la femei
Ia ia ia
Ma iubeste toata tara
Ia ia ia
Hai lasati frate vrajeala
Fernando de la Caransebes - Sunt smecher de Caransebes
Aboneaza-te aici prin orice feed reade
Până astăzi, toate erau bune şi frumoase, Geoană era preşedintele Senatului, iar Theodor Stolojan premierul României. Uite că situaţia s-a schimbat total, pun pariu că 99% dintre români nu s-au gândit la această schimbare. Nu înteleg motivele pentru care Stolojan a refuzat, nu vreau să cred că este un scenariu la mijloc.

Aşa că EMIL BOC PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Preşedintele Americii, George W. Bush, aflat într-o vizită în Irak, a fost atacat de către un ziarist cu nişte pantofi. Azi dimineaţă am văzut ştirea la tv şi m-am prăpădit de râs. Vreo 20 de minute mi-am tot imaginat, dacă Bush ar fi luat un pantof in cap, cât de mediatizat si de funny ar fi chestia. Mai jos aveţi video-ul:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Dacă mi-aş cântării plămânii sigur aş avea câteva grame de plumb în ei, aşa că ar trage la cântar. Am fost uimit într-o zi când am văzut la cineva un asemenea sistem ”ecologic”:






















Omul de care aparţine acel sistem, a mai îndrumat pe cineva aşa că pe faţada acelui bloc sunt 2 sau 3 sisteme ecologice. Nu este de ajuns ca doar câţiva băimăreni să-şi monteze aşa ceva, trebuie în primul rând să se închidă combinatul siderurgic, care noaptea dă drumul la nişte gaze de ai un gust dulcea în gură. Oricum frumos gestul băimăreanului.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Da, cu ajutorul bunului meu prieten Băimăreanu, am apărut într-un articol pe Go4it.ro. Subiectul este pentru oamenii mari, mai bine zis pentru părinţi, titlul fiind ”Cunoaşteţi ecuaţia copil-internet ?”. Toată pagina 4 este a mea, sunt eu într-o poză şi un mini interviu ”messengerian”. Articolul îl puteti citii aici.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader