M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, decembrie 05, 2008

Dintele şi Mos Nicolae !

Îmi amintesc cu plăcere de clipele când eram mic şi prostuţ, credeam orice. Când mi-a venit Moş Nicolae într-un an mie mi se mişca un dinte. Moşu a venit atunci cu bunătăţi, hainuţe noi şi multe jucării. Toată ziua m-am jucat cu jucăriile aduse de Moşu` aşa de bucuros şi de fericit eram încât nu mă desprindeam de ele. Toată bucuria mea s-a încheiat atunci când am plecat de acasă până la cineva, când m-am întors acasă jucăriile, dulciurile şi hăinuţele nu mai existau, parcă le-a-nghiţit pământul. După ce am controlat peste tot, observ în ghetuţe o scrisoare. În scrisorica aia era un mesaj de genu: ”Dragul Moşului, am auzit că ai un dinţişor care ţi se mişcă şi nu vrei să-l scoţi, când am auzit foarte tare m-am supărat aşa că ţi-am luat jucăriile şi toate cadourile şi când îţi scoţi dinţişorul, o să trimit un ajutor şi o să ţi le aducă”. Deci în clipa în care mi-a citit tata scrisoarea am rămas mut, mă tot gândeam dacă îl scot o să mă doară dar o să mă joc cu jucăriile noi, dar dacă nu-l scot nu o să mă doară dar nu mă joc cu jucăriile noi. Aşa că după lungi târguieli cu tata, mi-am pus în gând să-l scot. Dinţisorul ăla nici cum nu voria să cadă de bună voie, aşa că am apelat la vestita aţă, o durere ce durează o fracţiune de secundă apoi ai scăpat. Până la urmă l-am scos şi jucăriile mi-au apărut ca prin minune, dar chestia nasolă a fost că timp de 2 ani mi-au tot căzut dinţii tocmai în luna decembrie de Moş Nicolae !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
S-a spart o conductă şi rezultatul îl vedeti în poza !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Anca Parghel a încetat din viata azi dimineaţă la spitalul Judeţean din Timişoara. Ea a murit din cauza complicaţiilor cancerului ovarian. Tot ea a mai suferit încă o dată de cancer dar la sân. În ultimele săptămâni a fost internată la spitale din afara României, declarând că va opta pentru un tratament naturist.

Când am citit această ştire pot să vă spun că mi-a căzut ca un şoc şi am ameţit, nu pot să cred că ea a murit, o câtăreaţă arhicunoscută de jazz şi o fiinţă extraordinară.

Dumnezeu să o odihnească în pace !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Deci, ieri, o domnişoară de vreo 25-30 de ani pe care o văd în fiecare săptămână pe lângă şcoală atunci când merge la cuafor şi-a parcat BMW-ul fix în faţa intrării din curtea şcolii, ghinionul a fost că ieri s-a spart o conductă de apă care trecea prin curtea şcolii şi aşa au trebuit să vină ceva utilaje, care după ce au terminat treaba au trebuit să iasă din curtea şcolii, dar pe unde ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader