M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
luni, noiembrie 10, 2008

Campania voastră VS. Campania noastră

Cum a început campania electorală, mai pe toate posturile de televiziune vezi că ăla de la PNL a gustat din talpa unuia de la PNG şi altu de la PSD a pupat toporu unuia din PD-L etc. Eu cred, că mai nou campania electorală se face cu pumnu, adică il baţi pe unu şi peste 2 ore te vezi la ştiri pe toate posturile, astfel făcânduţi campanie. Tot începând cu campania electorală pe străzi vezi numai afişe şi pancarde cu candidaţii lu` peşte prăjit, astfel făcânduse o mizerie foarte mare + într-un oraş frumos lipeşti atâtea afişe, deja e inestetic.

Referitor la titlu, la ”campania voastră” vreau să zic ”campania americană”, acum cu alegerile preşedintelui Americii, eu nu cred că în America a fost o asemenea campanie electorală cum este la noi, eu nu cred că în America la nişte alegeri vezi pe un gard, lipite 200 de afişe lucru care în România poate fi găsit. Am văzut cum se face campanie electorală în America, se face mai pajnică, nu aşa de agresivă cum se face în România. Vorbele aleşilor americani nu cred că sunt la fel ca vorbele aleşilor români, deoarece în prezent în România doi politicieni se fac proşti în faţă, lucru pe care în America nu cred că-l vei întâlnii.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Înveliş


Acesta fiind primul post, vreau să vă spun câteva lucruri despre acest proiect. Ideea mi-a venit la Mangalia, astă vară, când mă plimbam prin parcarea hotelului şi am văzut foarte multe tăbliţe de înmatriculare cu ultimele 3 litere aranjate foarte haios, care mi-a plăcut cel mai mult a fost una cu numărul ”XX 03 FUCK”parcă. Şi după ce am văzut mai multe tăbliţe de acest gen m-am gândit să pun în aplicare acest proiect, care sper să vă placă şi să vă amuze. Cam atât am avut de spus, restul descoperiţi pe parcurs.

PS: 1 dată pe săptămână o să fac ”cadou” şă câte-o poză cu o rablă, sau poate dacă sunteţi ”cuminţi” chiar două.
Acesta este primul articol publicat pe INMATRICULATinRO.blogspot.com
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
S-a umplut televiziunea de telenovele, care mai de care mai interesante (pentru babe şi femeile de nu au ce face p`acasă). Acasă TV fiind un post renumit, au mai apărut şi ăştia de la Kanal D cu telenovle turceşti care la de ora 16.00 până seară rulează non-stop. Pe Antena 1 mă uitam cu plăcere, spun MĂ uitam deoarece în prezent sunt nişte emisiuni de tot rahatul pline de manelari şi după emisiunile astea de prost gust mai urmează şi seriale de telenovele tot de prost gust, doar la Divertis Mall mă uit. Oare din telenovele se face rating serios ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Această EOLIANĂ cred că este singura din România şi se află în Pasul Tihuta, în Carpatii Orientali.

Poza e facută acum 2 luni :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader